Selecteer een pagina

Download gratis:

11 Tips voor Online Teamcoachen

voor leiders, coaches en consultants

Teamcoachen gebeurt over het algemeen offline. Door COVID-19 zijn we massaal genoodzaakt om online te werken. Teamcoachen: kan dat ook online? En zo ja, hoe doe je dat? Hoe creëer je verbinding online? Vragen die mij de afgelopen dagen veelvuldig zijn gesteld.

In dit artikel leg ik een aantal wetenschappelijke bewezen principes uit die ik altijd inzet in mijn teamcoachsessies. Daarbij maak ik nu een praktische toepassing naar online teamcoaching. Vervolgens geef ik 11 concrete tips zodat jij direct jouw team online kunt coachen.

Meld je hieronder gratis aan en ontvang het artikel direct in je mail!*

*PS: Controleer ook even je SPAM-box, het kan zijn dat de bevestigingsmail daarin is beland.

Ja, ik wil de 11 Tips voor Online Teamcoachen ontvangen!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.