Hoi!

Ik wil heel graag iets met je delen. Afgelopen zondag en maandag had ik opleiding. Mijn opleiding kan je ook wel vergelijken met een soort van rollercoaster waarin ik leer over groepen en over mezelf. Toen ik maandag in de auto zat, heb ik spontaan een filmpje opgenomen en op mijn Facebook pagina geplaatst.

Het filmpje gaat erover dat je soms in een bepaalde rol kunt schieten als gevolg van het gedrag van anderen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat iemand jou triggert in een oud stuk van jezelf. Een rol die jou vroeger heeft geholpen om je te beschermen tegen de boze buitenwereld. Zo heb ik een rol die heet: Shut up, I know everthing better! Het is een one-up (boven rol) waarmee ik mezelf boven anderen plaats. Niet iets om trots op te zijn, maar ze is er wel. Beter dat ik haar goed leer kennen en doorleven, zodat ik haar kwaliteiten kan inzetten om invloed op anderen te kunnen uitoefenen.

Misschien heb jij mijn filmpje gemist. Vandaar hier nog een keer!

Schermopname (2)

 

Ik ben benieuwd naar de rollen die jij tegenkomt bij jezelf. Laat hieronder vooral een berichtje achter of op mijn Facebook pagina. Heb je deze trouwens al geliked? Wel doen!

Hopelijk dient het filmpje je met mooie inzichten en ik kijk uit naar je reactie!

Liefs,
Floor