Selecteer een pagina

Meld je gratis aan voor de videoserie:

7 habits van een teamcoach –

voor leiders, coaches en consultants

Teamcoachvaardigheden zorgen ervoor dat jij jouw team of groep naar de next level tilt. Of – in een lastige tijd als deze – dat je jouw teams rustig krijgt.  Wil je niet langer onzeker voor jouw teams staan? Wil je dat mensen uit zichzelf in beweging komen, de sfeer goed is en bovengemiddeld presteren? Bekijk dan snel mijn nieuwe video-serie.

In 7 korte video’s leer ik jou: 

  1. Hoe je systemisch leert kijken en groepspatronen doorbreekt;
  2. Aan welke teamcompetenties je altijd als eerste moet werken, wil je echte  verandering realiseren;
  3. Hoe je teams meekrijgt;
  4. Hoe je de verantwoordelijkheid terug legt, dus van jou naar het team;
  5. Hoe je verschillen in een groep kleiner maakt en mensen meer verbindt;
  6. Wat je kan doen als de pleuris uitbreekt;
  7. Hoe te dealen met groepsprocessen als ‘het zwarte schaap’ en ‘killing the leader’.

Ervaringen van andere deelnemers

“Als verandermanager zocht ik meer inzicht en tools voor het beïnvloeden van de vibe die heerst in teams. Na alle trainingen die ik heb gevolgd wist ik dat er nog ‘iets’ nodig was om al die waardevolle vaardigheden en kennis goed te kunnen laten renderen in mijn werk. Tijdens het programma van Floor en in combinatie met haar online persoonlijke coaching, heb ik geleerd over (en ervaren!) de dynamiek in groepsprocessen, de universele wetten die daarin gelden en welke behoeften van de groep daaronder liggen. Ik kan nu vlammen met teams door mijzelf als instrument in te zetten en weet vanuit de wetenschap van groepsdynamica wat er voor nodig is om teams en leiders eigenaarschap te laten pakken. Dank Floor voor het delen van je ruime kennis en jarenlange ervaring. Met het delen van “7 Habbits van een Teamcoach” op deze toegankelijke manier, kunnen heel veel professionals hun voordeel doen!”

Tamara de Lange-Verkerk

Managing Partner, AmbitionWorks

“Deze videoreeks geeft voor mij de essentie van de vaardigheden van een teamcoach weer. Goed om mezelf constant aan te blijven herinneren, dat houdt me scherp. Floor weet dit hier op een praktische manier weer te geven.”

Martin Smeets

Organisatiecoach/ Teamcoach, Martin Smeets Advies & Coaching

Ja, graag!

Ik ontvang 7 Habits van een Teamcoach nu in mijn mailbox.*

* PS: Bekijk ook even je SPAM-box zodra je je hebt aangemeld. * PPS: Heb je een Android telefoon of device? Dan kan het zijn dat het inschrijfformulier niet naar behoren werkt. Probeer het via de laptop, dat werkt wel. Als je de gratis online training aanvraagt, krijg je ook de laatste teamcoach en leiderschap tips, trends & tools van Floor in je inbox. Zodat jouw teams betere resultaten halen.

Voornaam 

dit veld niet invullen s.v.p.