Deze aflevering van Dagboek van een Teamcoach – opgenomen in Philadelphia – gaat over hoe je leiderschap kunt pakken in organisaties die in crisis zitten. Bedrijven waar mensen continue opereren vanuit een overlevingsmechanisme (flight, fight of freeze). Van de manager tot de trainer tot de medewerkers, ik heb het over hele grote organisaties die gebukt gaan onder gedoe.

Zorg dat je pen en papier bij de hand hebt want ik ga je coachen op jouw leiderschap skills. Ik ga uitleggen waarom groepen de mensen die te veel van hen verschillen ‘niet moeten’, en geef ook hele concrete en direct toepasbare tips over hoe jij jouw werkoverleg beter kunt leiden.

Bekijk hieronder de aflevering:

Beluister hieronder de aflevering:

Ik kijk uit naar je reactie in de comments!

Hartelijke groet,
Floor

!!Belangrijke updates en data!!

1. In de video vertel ik over het bijzonder event VROUWELIJK LEIDERSCHAP IN TEAMS, een dag o.l.v. mij en mijn Zweedse collega Cecilia Duberg. Zet 6 november 2019 alvast in je agenda als je erbij wilt zijn. Locatie: Utrecht. In september volgt de uitnodiging.
2. De deuren van LEER TEAMCOACHEN gaan vanaf 1 augustus DICHT. Ik ga mij voorlopig focussen op mijn eigen vrouwelijk leiderschap voor onze familie business Echt Ierland en al mijn aandacht geven aan mijn huidige klanten. Ergens in 2020 gaan de deuren weer open. Mocht je nu nog snel willen instappen voor een uniek summersale-tarief, vraag dan hier een gratis adviesgesprek aan. Dan bel ik je snel.
3. TEAMCOACHEN EXCLUSIEF start weer op 10 mei 2020 op Ibiza. Heb je interesse, vragen of wil je me er persoonlijk over spreken, vul dan het formulier in onder DEZE pagina, ook dan bel ik je snel.