Dagboek van een Teamcoach Live is mijn manier om kennis en ervaringen met jou te delen. In deze aflevering behandel ik een heleboel thema’s die te maken hebben met het nemen van  Leiderschap in Teams en het begeleiden van lastige groepsdynamische processen. Ook geef ik antwoord ik op vragen van volgers. Hieronder vind je een overzicht van welke thema ik op welke tijdstip behandel, zodat je snel kunt doorschakelen naar datgeen waar jij het meeste mee geholpen bent of wat je het meeste interesseert. 

Bekijk hier de hele video of luister hier naar de audio. Duur 1 uur en 4 minuten.

Hieronder vind je een overzicht van welk thema ik op welk tijdstip behandel, zodat je snel kunt doorschakelen naar hetgeen waar jij het meeste mee geholpen bent of wat je het meeste interesseert. 

Kijk- of luisterwijzer, zodat je kunt doorspoelen indien gewenst.

2.00 Zoals altijd start ik met een centeroefening en laat ik je de kracht van de groep ervaren.

9.10 Ik vertel waar ik momenteel bang voor ben en hoe ik daarmee omga. Ik geef concrete tips zodat jij jouw angsten kunt reduceren, een druk en onrustig hoofd kunt kalmeren en dichter bij jouw intuïtie, eigen licht of innerlijke wijsheid komt.

21.40 Ik geef antwoord op de vraag van Elseline – Arts ouderengeneeskunde in een verpleeghuis: onze teams staan onder zeer hoge druk, heb je tips om daar mee om te gaan?

34.00 Ik spar samen met Tessa –  Teamcoach – over het vraagstuk: Ik begeleid een verbetertraject van een organisatie met 15 medewerkers, bestaande uit verschillende subteams. De ondernemer is mijn opdrachtgever. Kan ik zowel het hele systeem als de leidinggevende in 1 op 1 traject coachen of is het beter om twee coaches aan te stellen?

49.20 Ik geef antwoord op de praktijkvraag van Tamara – Managementcoach: hoe leer ik leiders van een kennis gedreven organisatie die zelf bang zijn om aandacht voor de ”zachte” mens kant te hebben? Note van Floor: de hele uitzending is goed en waardevol, deze scene is goud waard!

Ben jij er de volgende Dagboek van een Teamcoach Live bij?

De eerstvolgende is op vrijdag 10 april om 10 uur! Je kunt er live bij zijn door op vrijdag 10 april vanaf 9.55 uur te klikken op deze link. Ik start stipt om 10 uur.

Tot dan!

Liefs,

Floor

Floor is Organisatiepsycholoog, Teamcoach en Ondernemer. 17 jaar heeft ze gewerkt als leiderschap en communicatietrainer en als executive teamcoach in het bedrijfsleven. De afgelopen 3 jaar heeft ze meer dan 300 leidinggevenden, consultants en coaches opgeleid tot teamcoach. Dat doet ze online, in Nederland en vanaf haar thuisbasis Ibiza. Iedere week inspireert ze meer dan 7000 professionals met haar blogs, vlogs en met dagelijkse posts op social media. Floor is vaste teamcoach en mede-eigenaar van Echt Ierland. Het is Floor’s missie om meer licht en lucht in teams te brengen. Alleen dan maken we SAMEN de wereld beter en mooier. Ze vindt het geweldig als jij deze missie mee nastreeft. Meer info vind je op www.floordaver.nl.