Dagboek van een Teamcoach Live is mijn manier om kennis en ervaringen met jou te delen. In deze aflevering behandel ik een heleboel thema’s die te maken hebben met het nemen van  Leiderschap in Teams en het begeleiden van lastige groepsdynamische processen. Ook geef ik antwoord ik op vragen van volgers. Hieronder vind je een overzicht van welke thema ik op welke tijdstip behandel, zodat je snel kunt doorschakelen naar hetgeen waar jij het meeste mee geholpen bent of wat je het meeste interesseert. 

Is bij jou ook al je werk afgezegd en je werkagenda (op een paar calls na) leeg? Maak je je zorgen over hoe je deze agenda ooit weer gevuld krijgt? Dat je je omzet dit jaar nog een beetje goed maakt?

Gelukkig is hier mijn Dagboek van een Teamcoach Live EP3: hoe win ik klanten terug?

In deze video/ audio deel ik hoe ik omga met het feit dat mijn werkagenda praktisch leeg is en ik beantwoord twee vragen van volgers.

  1. De vraag van Yolanda (minuut 0.00) – trainer/coach: Ik ben net begonnen als zelfstandige en had net twee leuke opdrachten lopen die nu niet doorgaan. Wat kan ik kan nu wel aanbieden in deze tijd en hoe benader ik organisaties?
  2. De vraag van Elsbeth (minuut 8.54) – A&O psycholoog/teamcoach: Al mijn teamcoachsessies zijn uitgesteld en opdrachtgevers reageren niet echt op mijn mailtjes: wat kan ik wel doen online met teams? Wat kan ik wel aanbieden aan mijn klanten?

Bekijk HIER de aflevering of luister HIER naar de audio.

Laat je met weten wat je van deze uitzending vond? Hoe heeft mijn Dagboek jou geholpen? Ik kan niet wachten om je reactie te lezen in de comments onder deze pagina.

Vrijdag 17 april om 10 uur ga ik trouwens weer LIVE. Jij kunt erbij zijn door vanaf 9.55 uur te klikken op DEZE link.

Tot dan!

Liefs,

Floor

Floor is Organisatiepsycholoog, Teamcoach en Ondernemer. 17 jaar heeft ze gewerkt als leiderschap en communicatietrainer en als executive teamcoach in het bedrijfsleven. De afgelopen 3 jaar heeft ze meer dan 300 leidinggevenden, consultants en coaches opgeleid tot teamcoach. Dat doet ze online, in Nederland en vanaf haar thuisbasis Ibiza. Iedere week inspireert ze meer dan 7000 professionals met haar blogs, vlogs en met dagelijkse posts op social media. Floor is vaste teamcoach en mede-eigenaar van Echt Ierland. Het is Floor’s missie om meer licht en lucht in teams te brengen. Alleen dan maken we SAMEN de wereld beter en mooier. Ze vindt het geweldig als jij deze missie mee nastreeft. Meer info vind je op www.floordaver.nl.