Selecteer een pagina

ego-driven leiderschap is passe.

het is tijd om moeiteloos een nieuwe realiteit te creëren vanuit jouw hogere zelf.  

 

ego-driven leiderschap is passe.

het is tijd om moeiteloos een nieuwe realiteit te creëren vanuit jouw hogere zelf. 

De Deepdive is een ambitieus en intensief systemisch leiderschapsprogramma van 1 jaar.

Waarin je:

N

stopt met ego-driven leiderschap en in je higher self stapt, waardoor je fearless bent en je vrij voelt als leider.

N

gebruik maakt van systemische inzichten, waardoor je de boel moeiteloos in beweging krijgt.

N

het onmogelijke mogelijk maakt en keiharde resultaten creëert.

Ik laat alleen topleiders toe die voluit willen gaan. Deze topleiders weten dat wonderen bestaan en dat we magie kunnen creëren terwijl we achterover mogen leunen. Omdat we op een andere frequentie gaan werken dan we altijd deden. It’s time for greatness.  

The power is here now to create magic on earth.

The power is here now to create magic on earth.

Ik deed mee aan De Deepdive, omdat ik zocht naar verdieping, exploratie en om een grote stap te maken in mijn leiderschapsontwikkeling.

Floor zie ik als een bevlogen, passievol en oordeelloos persoon met een sterke intuïtie en expertise voor wat er speelt in een organisatie en wat er nodig is. Haar leiderschapsinterventies past ze op het juiste moment toe en ze kan een organisatie en of teamvraagstuk op lichte en praktische wijze terugbrengen tot de kern door het stellen van de juiste vragen en door haar visie.

Het programma heeft mij opgeleverd dat ik mijn opdrachtformulering nog scherper doe. Door zelf de fasen van menselijke systemen te exploreren weet ik beter wat organisaties en hun teams nodig hebben. Ik maak nu inhoudelijk sterke maatwerk programma’s en mijn leiderschapsinterventies zijn vrijer. Ik hoef minder ‘hard’ te werken. Dit alles bij elkaar opgeteld maakt dat de organisaties en teams waarvoor ik werk waardevolle resultaten halen, meer zelfsturend opereren en er gedragsverandering heeft plaatsgevonden.

De combinatie van het ervaringsleren, het proceswerk en de verdiepende interactie met een geweldige groep, zijn een verrijking voor iedere leider, teamcoach of consultant. Ik beveel dit programma van harte aan leiders aan die organisatiesystemen van binnenuit willen verbeteren.

Hoe heerlijk, ik ervaar meer vrijheid en ruimte om te doen wat ik fantastisch vind!

Tinus Juurlink. Eigenaar Tinus Transform - Teamtraining & Ontwikkeling - Coaching - Interim.