Directie of MT: kom naar Ibiza

DIRECTIE OF MT: KOM NAAR IBIZA!

Jullie zijn leiders. Met een visie en grote verantwoordelijkheden. Jullie kunnen en doen alles zelf. Hulp hebben jullie niet nodig. Doorrennen en scoren, altijd.

En soms knaagt het. Je mist soms wat diepgang. Even die pauzeknop indrukken. Even ademhalen. Even in rust de koers bepalen. Niet gestoord worden. Ongegeneerd lachen met elkaar. Niemand die meekijkt. Elkaar vragen: hoe gaat het met jou? Maar dan echt.

Stel je eens voor. Je bent er 2 of 3 dagen helemaal uit. Midden in de natuur. Zo mooi dat het lijkt alsof je in een sprookje zit… Je kijkt uit over de bergen en de glooiende velden. Er is geen wifi. En: ER IS TIJD.

Tijd om te eten, te slapen, te wandelen en te sparren. Sparren over hoe gaat, wat jullie bindt, waarin jullie verschillen, wat goed gaat en wat beter kan. En over wat er nodig is om komend jaar nog meer te excelleren.

Want dat is wat je voelt. Er zit nog veel meer in het vat.

Mijn teamsessies zijn nooit hetzelfde, ik ontwerp altijd maatwerk. Dat betekent dat we meerdere skypegesprekken voeren voordat jullie komen, of dat ik bij jullie langs kom als ik in Nederland ben.

Meer weten over MT-sessies op Ibiza?