Afgelopen vrijdag was ik in Parijs om samen met mijn collega’s de International Golden Impact Facilitation Award op te halen. Dé Oscar binnen mijn vakgebied als het gaat om het begeleiden van groepen. En wel een hele grote groep in dit geval.

We hebben maar liefst 50.000 professionals in de MBO sector ogv vitaliteitsmanagment in beweging gekregen door een unieke aanpak waar ik je in deze video alles over vertel. Kort gezegd komt het erop neer dat:

  1. Jij in je eentje ook zo’n grote impact kunt hebben, als je maar super gemotiveerd bent en heilig in iets gelooft!
  2. Verandering ALTIJD lukt als je mensen maar zelf laat komen en niet te veel oplegt.
  3. Het niet slim is om Best Practice verhalen te delen omdat de afstand tussen het einddoel en de eerste stap te groot wordt. Laat mensen hun eigen eerste stappen zetten en zelf komen vragen.

Tot slot deel ik in de video een persoonlijk inzicht met je. Ik ben niet vies van hard werken en mijn resultaten zijn vaak af te leiden aan hoeveel inspanning ik heb geleverd. Mijn belangrijkste inzicht na het winnen van deze prijs is: waardering en beloning kan ook zonder keihard werken! En als ik het kan, kan jij het ook!

Veel plezier met kijken.

Tot volgende week!

Liefs

Name FLOOR DAVER

 

PS1: Wil jij ook een mega movement met Impact realiseren in jouw organisatie of branche? En zoek je naar partners die jou daar het beste bij kunnen begeleiden? Bel of mail me gerust. Ik en mijn collega’s staan klaar om je te helpen!

PS2: Onwijs bedankt voor jouw reactie op de Dagboek van een Teamcoach Enquête!!! Ik zal volgende week de resultaten laten zien. Heb je het nog niet gedaan en vind jij het leuk om mij van feedback te voorzien – kost je max. 3 minuten van je tijd en doe je me een ENORM plezier mee!- ? Zodat ik jou kan voorzien van nog betere content? Klik dan hier om meteen naar de enquete te gaan. Natuurlijk ga in onder de inzendingen een prijs verloten: 1 gratis deelname aan Leer Teamcoachen t.w.v. €1.497,-!!!. Start in 2018. De winnaar maak ik op 5 december bekend.

PS3: van 10-18 november ga ik weer naar de VS voor mijn opleiding. Wat betekent dat ik weer live ga vloggen en mijn lessen en inzichten met jou ga delen. Je kunt je vanaf volgende week inschrijven voor verse afleveringen van Dagboek van een Teamcoach. Dan houd ik je persoonlijk op de hoogte van mijn belevenissen!