“Hoe zet jij jezelf ‘uit’ als teamcoach? Jij ziet tenslotte altijd alles wat er gebeurt in een groep”. Deze leuke vraag stelde Francien mij een tijd geleden in de afgesloten Facebookgroep Dagboek van een Teamcoach (Tof als jij je ook hiervoor aanmeldt!).

In de video van deze week geef ik antwoord op haar vraag. Ik leg uit dat ik

1. altijd bewust ben van mijn rol in de groep waarin ik verkeer en dat ik afhankelijk van de rol mijn gedrag aanpas.
2. soms mijn teamcoachskills doordruk voor een hoger doel of
3. expliciet toestemming vraag aan de groep waar ik op dat moment ben om mijn teamcoachvaardigheden in te zetten.

Als jij veel met groepen werkt en ook goed ziet wat er gebeurt in de groepsdynamiek, hoop ik dat je wat aan mijn tips hebt zodat je je wat gemakkelijker kunt ‘uitzetten’.

Laat je weten wat je van deze video vindt? En welke tips heb jij om jezelf ‘uit’ te zetten? Laat je het me onder in de comments weten?

Deze week krijg je ook nog een extra inkijkje bij mij achter de schermen. Mijn zoontje Xavi wilde namelijk ook een keertje vloggen 😊.

 

Tot volgende week!

Liefs

Name FLOOR DAVER
PS1: morgen om 20.30 uur geef ik de online training Leer Teamcoachen. Naast dat ik een teaching geef over wat teamcoaching is, mijn aanpak en wat het voor jou oplevert, deel ik een aantal mijn ondernemersgeheimen. Ik snap namelijk als geen ander je alleen kunt teamcoachen als je business binnenhaalt. Aanmelden voor de online training kan HIER.

 

PS2: Wil je me live aan het werk zien? En zelf deelnemen aan de leuke, actieve en enorm leerzame workshop Leer Teamcoachen op 6 september (=enige kans dit jaar)? Tot uiterlijk aanstaande zaterdag 1 september kun je je HIER aanmelden.