Heb jij vakantie gehad? En zo ja, heb je kunnen genieten? Ik hoop het voor je. Ik ben met mijn gezin naar Oostenrijk geweest en heb vooral veel geslapen en gechilld. Wat was ik moe!
Kennelijk heeft die Corona periode meer met mij gedaan dan dat ik dacht. Herkenbaar?

Gelukkig ben ik goed uitgerust, want er gebeurt nog steeds veel. Mijn man – Ivo – en ik runnen, naast mijn bedrijf, een reisorganisatie met maatwerk reizen naar Ierland. In Ierland staat alles nog steeds stil. Mijn eigen klanten kunnen niet naar Ibiza komen vanwege code oranje en ik kan lastig naar Nederland om mijn trainingen te geven. Om die reden hebben wij besloten, dat ik dit najaar vooral vanuit Nederland onze bedrijven run en dat hij samen met onze zoon – Xavi – op Ibiza blijft, zodat hij het minste last heeft van deze turbulente periode.

Een pittige beslissing.

Het goede nieuws is dat ik zeer gemotiveerd ben om aan de slag te gaan en doordat ik meer in Nederland ben, kan ik zelf meer teams coachen. Iets wat ik erg gemist heb de afgelopen periode. Ik hoor van mijn collega’s dat teams onze expertise juist nu goed kunnen gebruiken en dat er ook wel weer volop getraind wordt. De hele dag alleen maar achter die computer zitten is het namelijk ook niet. Gelukkig denken daar meer mensen zo over.

Ook mijn klanten denken er zo over. Vorige week heb ik sinds tijden weer een team gecoacht. Uiteraard hanteerden we daarbij netjes de regels, het ging perfect.

Ik deel dit feit met jou om je te stimuleren om vooral niet op te geven. Niet te denken: het is Corona tijd, er zijn zoveel maatregelen, dus ik wacht het maar even af met mijn klanten of teams benaderen.

Nee, we wachten niet af met het licht brengen in groepen! Juist nu hebben teams ons nodig.
Dus bel jouw klanten of collega’s en motiveer ze om binnen de maatregelen die er zijn elkaar wel af en toe te zien. Blijven verbinden is nu enorm belangrijk.

Om je te motiveren Teamcoaching weer op te pakken, organiseer ik de komende 2 weken drie keer een inloopspreekuur  – op 11, 16 en 18 september – om 10.00 uur in de ochtend live via Zoom.

Tijdens dit spreekuur mag je mij alles vragen over jouw teams, teamcoachopdrachten of leiderschapsvraagstukken waarin de teamdynamiek centraal staat. Ik zal delen hoe mijn eerste teamcoach klus is gegaan en tips geven hoe je een eerste teamsessie het beste kunt vormgeven.

Als je nog twijfelt over deelname aan Leer Teamcoachen – start op 21 september – ook dan nodig ik je van harte uit om juist wel te komen. Dan help ik je om de juiste keuze te maken en eventuele vragen te beantwoorden.

Aanmelden kan op de dag zelf op 10 uur via onderstaande links

Floor Live: Inloopspreekuur

  • Vrijdag 11 september 10.00 uur. Meld je HIER aan.
  • Woensdag 16 september 10.00 uur. Meld je HIER aan.
  • Vrijdag 18 september 10.00 uur. Meld je HIER aan.

Ik wens je een mooie dag en zie je graag snel online.

Groetjes,
Floor

PS:
1. Wil je liever 1 op 1 sparren met mij sparren over deelname aan Leer Teamcoachen? – start 21 september 2020 –  Plan HIER jouw gratis adviesgesprek. 
2. Kan jouw executive team (dus hoger management, senior consultants of directieteams) hulp gebruiken en ben jij op zoek naar een teamcoach, weet, ik ben dit najaar beschikbaar in Nederland en help je graag.

Floor Daver Johan Cruyff Arena

 

 

 

 

 

 

Deze foto heb ik gemaakt toen ik, na mijn teamcoachopdracht, naar het station liep. Altijd als ik Johan Cruijff zie, moet ik denken aan zijn quote: “Alleen kun je niet niets, je moet het samen doen.”