Ik ben extravert. Ik hou van mensen. Ik hou van actie. Van lekker druk zijn. Ik hou van manifesteren. Mooie dingen in de wereld zetten, echte gesprekken voeren en de diepte in gaan. Met mensen. In verbinding.

Ik zit nu 10 weken thuis. Een heel mooi huis, maar ik zit thuis. Zie hoe onze travel business on hold staat, met alle gevolgen van dien. Geen reizen, geen opleiding in de VS, geen collega’s of klanten fysiek om me heen. Ik zal mijn zoon t/m juli homeschoolen (scholen gaan hier pas in september open als het meezit). Erom heen sport, studeren en werk ik. Soms bekijk ik video’s waarvan ik vind dat ik ze moet kijken en realiseer me hoe bizar deze wereld is.

Ik ben nu ruim 10 weken thuis. Ik ben niet zielig en ik weet dat jij iets soortgelijks meemaakt. Ik weet dat er mensen zijn die het veel moeilijker hebben dan ik. Ik besef me dat ik blij moet zijn dat mijn gezin, familie en vrienden allemaal gezond zijn en ik hou het bij mezelf. Ik neem mijn verantwoordelijkheid. Altijd.

Maar mag ik balen? Mag ik gewoon een k*t dag hebben? Me down voelen? Mag ik intens verdriet hebben over wat er allemaal niet is, wat er niet doorgaat, hoe we geprogrammeerd zijn, hoe ziek we zijn? Mag ik wanhopig zijn bij het zien van zoveel angst. Mag dat?

 Ja, ik mag dat. Want het leven hoeft niet altijd bliss te zijn.
Echt niet. Ook al lijkt het soms bij anderen wel altijd bliss te zijn. Zeker online.
Bij mij is het dat in ieder geval niet.

Als bewuste en wakkere vrouw weet ik ook dat je in lastige tijden jezelf beter leert kennen. Dat het goed is om af en toe de bodem aan te tikken. Te voelen wat gevoeld mag worden. Dat thema’s waarvan ik dacht dat ze waren opgelost, juist nu komen bovendrijven. Dat ik ze aan moet pakken en erdoorheen moet gaan om lichter te worden.

Daarom spreek ik regelmatig met mijn coach/mentor, volg een intense opleiding met veel (groepsdynamisch) proceswerk en ontmoet ik mijn spiritueel begeleiders. Ik realiseer me steeds meer dat ik hier op aarde ben om mijn frequentie te verhogen, en dus ga ik het aan.

Ik pak alles aan wat ik op mijn pad tegenkom om zelf lichter te worden. Zodat ik meer licht kan door kan geven.

Doe jij mee? 

Wist je trouwens dat de Leer Teamcoachen Toolbox je gaat helpen om meer licht door te geven?  Klik hier voor meer informatie. 

Tot snel, 

Liefs, 
Floor 

 

Floor is Organisatiepsycholoog, Teamcoach en (online) Ondernemer. 17 jaar heeft ze gewerkt als leiderschap en communicatietrainer en als executive teamcoach in het bedrijfsleven. De afgelopen 4 jaar heeft ze meer dan 300 leidinggevenden, consultants en coaches opgeleid tot teamcoach. Dat doet ze online, in Nederland en vanaf haar thuisbasis Ibiza. Iedere week inspireert ze meer dan 7000 professionals met haar blogs, vlogs en met posts op social media. Floor is vaste teamcoach en mede-eigenaar van Echt Ierland. Het is Floors missie om meer licht en lucht in teams te brengen. Alleen dan maken we SAMEN de wereld beter en mooier. Ze vindt het geweldig als jij deze missie mee nastreeft. Meer info vind je op www.floordaver.nl.