“Hoe ga jij om met mensen binnen een team die een ongeïnteresseerde en argwanende houding aannemen en hiermee het proces van veranderen vertragen? “

Deze vraagt stelde Edith onlangs tijdens het Mastermind voor ervaren trainers/ teamcoaches.

De korte versie van mijn antwoord is:

Een ongeïnteresseerde en argwanende houding is de realiteit waarmee je moet werken in het proces van veranderen. Dealen met deze realiteit en er geen oordeel over hebben IS het proces van veranderen.

Wil je een toelichting op deze korte versie en wil je tips over hoe je met dit type teamleden goed omgaat? Houd dan pen en papier bij de hand voor je aantekeningen en klik hier voor mijn uitgebreide antwoord.

Ik ben trouwens zo enthousiast geworden over het geven van een Mastermind met live Q&A dat ik heb besloten om 1x per maand een Mastermind gratis weg te geven. Uiterlijk 1 dag van tevoren kun je je vraag indienen. Dan geef ik je tijdens de Mastermind live antwoord. Ik kan je ook een stukje live coachen. Alleen als je dit wilt uiteraard.

Je kunt je hier opgeven voor de eerstvolgende Lunch-Mastermind. Deze is op vrijdag 30 september van 12-13 uur. Jij zorgt voor de lunch, ik voor de inhoud.

Groetjes,
Floor

PS: Ik heb nog 1 plek vrij voor het exclusieve 8- maandentraject voor ervaren teamcoaches. We starten op 12 oktober. Reply op deze mail voor meer info.