Vorige week gaf ik in de besloten facebookgroep Dagboek van een Teamcoach een live Q&A-sessie. (Als je ook toegevoegd wilt worden klik dan hier).

Ik gaf daar antwoord op de vraag van Sonja: “Wat doe je als de leiding zegt dat het team getraind moet worden terwijl het team hetzelfde zegt maar dan over de leiding?”

Een vraag die heel vaak langskomt in de praktijk. In vele varianten, maar ze komen allemaal voort uit hetzelfde WIJ tegen ZIJ patroon.

Wil je weten hoe ik antwoordde op deze vraag?

Luister dan hier naar de PODCAST die we van de video hebben gemaakt. Gemaakt speciaal voor die mensen waarvan ik weet dat ze niet kunnen wachten tot ik podcasts ga lanceren.

Het geluid kan beter en ik heb nog geen fancy intro (working on all of that) maar het is inhoudelijk een super podcast voor als je het WIJ-ZIJ patroon in jouw team wilt doorbreken of jezelf steviger wilt profileren als consultant.

Word jij blij van deze podcast? Wil je me dat alsjeblieft laten weten in een reply op deze mail?

En heb jij een vraag voor mij? Zet deze dan ook meteen in je mail, dan antwoord ik misschien wel in mijn volgende podcast.

Hoe kan ik jou helpen met jouw teams?

Ben jij een ervaren consultant of leidinggevende en wil je meer tips en tools over hoe jij jouw teams coacht naar meer zelfstandigheid? Maak kans op een strategiesessie. In een gratis online sessie van 45 minuten denk ik met je mee welke mogelijkheden er voor jou zijn om jouw teams beter te maken en jouw leiderschap (in je rol als trainer/ coach/ consultant of leidinggevende) te verbeteren. Meld je via dit formulier aan. Ik geef 2 gesprekken per maand weg.

Fijne week!

Groetjes,

Floor is Organisatiepsycholoog, Teamcoach en Ondernemer. 15 jaar heeft ze gewerkt als leiderschap en communicatietrainer en als executive teamcoach in het bedrijfsleven. De afgelopen 2 jaar heeft ze meer dan 200 leidinggevenden, consultants en coaches opgeleid tot teamcoach. Dat doet ze online, in Nederland en vanaf haar thuisbasis Ibiza. Iedere week inspireert ze meer dan 9000 professionals met haar blogs, vlogs en met dagelijkse posts op social media. Floor is vaste teamcoach en mede-eigenaar van Echt Ierland. Jaarlijks verzorgt Echt Ierland unieke reisbelevingen voor 4000 gasten naar Ierland. Het is Floor’s missie om meer licht en lucht in teams te brengen. Alleen dan maken we SAMEN de wereld beter en mooier. Ze vindt het geweldig als jij deze missie mee nastreeft. Meer info vind je op www.floordaver.nl.