“Hoe ga je om met die ene prater? Soms heb je in de groep één persoon die alle aandacht naar zich toe haalt. Veel aan het woord is, anderen overruled, hardop denkt, zijn inzichten meteen wil delen etc. Je herkent het vast wel.”

Ik moest een beetje grinniken toen ik deze vraag las, want ja: Oh, wat herken ik dat en ooohhhh wat is dit fenomeen soms lastig om mee te dealen als trainer/ teamcoach.

Jetske stelde mij deze vraag onlangs in het Mastermind voor ervaren trainers/ teamcoaches. Je gaat in mijn antwoord horen dat ik onderscheid maak tussen interventies die je kunt uitvoeren als trainer versus die van teamcoach en waarom het zo belangrijk is dat je dit onderscheid maakt.

Klik hier voor mijn antwoord.

Wil jij ook een keer live bij een Mastermind sessie zijn? En live antwoord op jouw actuele praktijkvragen krijgen? Dat kan as. vrijdag van 12-13 uur. Schrijf je HIER in.

Ik hoop dat je wat aan mijn content hebt. Feedback ontvang ik dan ook altijd heel graag! Per mail of op mijn Facebookpagina. 

Tot de volgende keer weer!

Groetjes,
Floor

PS1: Ik heb nog 1 plek vrij voor het leertraject voor ervaren teamcoaches. We starten op 12 oktober.

PS2: Naast het traject voor ervaren Teamcoaches start ik vanaf december met een intensief 1 op 1 coachtraject van 7 maanden voor professionals die willen vlammen in zowel hun persoonlijke als professionele/ bedrijfsontwikkeling. Ik heb nog maar 2 plaatsen beschikbaar.

Mail me voor meer informatie over 1 van deze trajecten door te replayen op deze mail of mail naar post@floordaver.nl.