Hi!

Gisteren coachte ik een directieteam van een grote commerciële organisatie op het verbeteren van hun onderlinge samenwerking. Er werd mij weer eens bevestigd hoe belangrijk echt contact is in een team. Bekijk het filmpje om te zien wat voor moois ik heb meegemaakt. Daarbij geef ik jou tips om echt contact te realiseren in een team.

Hopelijk dient dit filmpje jou in het meer leren en begrijpen over groepen en teams. Ik ben benieuwd naar jouw reactie. Wat levert het jou op als je aan een collega de oprechte vraag stelt: Hoe gaat het met jou? Laat hieronder of op mijn facebookpagina vooral een berichtje achter.

Ik ga er de komende weken online tussenuit. Genieten van mijn welverdiende vakantie. Bijtanken, reflecteren en nadenken over alle gave dingen die ik ga ontwikkelen na de vakantie.

Mocht je ondertussen wel een trainings- of teamcoachvraag hebben, mail of bel gerust! Ik ga niet ver weg. En wil je in de toekomst meer leren en meer weten over teamcoachen? Blijf me volgen want na de vakantie ga ik hele gave dingen doen!

Een hele fijne zomer!

Liefs,
Floor