Door de gave reacties op Dagboek van een Teamcoach Philadelphia (waarvoor je nog steeds kunt inschrijven!) heb ik besloten om door te gaan met mijn dagboek in de vorm van een wekelijkse vlog. Hierin deel ik van alles met je over groepsdynamica, teamontwikkeling, teamcoaching en leiderschap in de groep. Uiteraard krijg je een kijkje bij mij achter de schermen; life and business wise.

Deze week ben ik in mijn huis in Utrecht en gaat mijn vlog over de vraag;  Hoe neem je leiderschap in de groep? Ik geef antwoord aan de hand van twee praktijkverhalen die ik recent heb meegemaakt. Natuurlijk ga ik jou aansporen om ook meer leiderschap te tonen.

De vlog kun je hieronder bekijken.

Tot de volgende keer.

Liefs,
Floor

PS1: in de vlog heb ik het over de besloten Facebookgroep Dagboek van een Teamcoach. Meld je hiervoor HIER aan.

PS2: ik start bijna weer mijn een exclusief half jaar traject voor ervaren teamcoaches. Hier vind je alvast een teaser. Mail me op post@floordaver.nl als je meer informatie wilt over het programma.