He you!

Afgelopen week kreeg ik van drie verschillende mensen dezelfde soort vragen: Hé Floor, wat moet ik eigenlijk doen om van teamcoaching mijn business te maken? Hoe heb jij dat gedaan? Heb je tips om meer met teams te werken?

Ik heb het antwoord op deze vragen gebundeld in een filmpje, zodat jij er ook van kan meegenieten.

Wil jij iets met teamcoaching doen? Dan is het zeker de moeite waard om te kijken. Ik laat je namelijk zien hoe ik mijn carrière heb opgebouwd. Ik vertel over het belang van vlieguren maken, een goede opleiding en het hebben van een portie lef. Hopelijk heb je wat aan mijn tips. Klik hier of op de foto.

Heb je vragen over dit filmpje of aanvullingen? Laat ze gerust hieronder achter in de comments of op mijn facebookpagina

Enjoy en tot de volgende keer!

Groetjes,
Floor

PS1: mail me gerust als je vragen over teams of teamcoaching hebt (post@floordaver.nl) . Ik behandel ze dan snel in mijn vlogs (uiteraard anoniem)
PS2: De teller voor mijn webinar as. maandag om 20.30 uur staat op 380!!! Echt amazing. Ik ga er iets super gaafs van maken, so be there !!! Kijk alvast op www.leerteamcoachen.nl om te checken of het wat voor jou is. En als je je nog niet hebt ingeschreven, kan dat op httpss://attendee.gotowebinar.com/register/4345139480383105538 . Nodig gerust mensen uit als je iemand kent met interesse in teamcoaching.