zframe

 

Hoeraaa!!! Mijn bedrijf is 1 jaar! Dank je wel hubby Ivo ten Broek dat je me laat stil staan bij dit mooie moment (en ik niet alweer doorsjees), dank voor deze mooie bloemen en dank voor dat je m’n grootste fan bent en zo veel vertrouwen in me hebt.  Love you soooo!!!

Wat ben ik dankbaar voor afgelopen jaar. Een jaar waarin ik;

  • Mooie trainingen heb gegeven ogv persoonlijke vaardigheden, adviesvaardigheden & communicatie
  • Teams heb gecoacht, van goed naar nog veel beter
  • Ben gestart met mijn eigen ont-wikkelgroep: Zijn wie je bent
  • Heel fijn heb samengewerkt met partners: Bureau Zuidema, Over de Brug en On My Way
  • Mijn bedrijf heb gebouwd en veel bijzondere nieuwe klanten heb gekregen
  • Nog veel meer vertrouwen heb gekregen in mezelf en in wat ik te bieden heb aan teams en individuen

Voor komend jaar staan zoveel mooie dingen op het programma, waaronder een online programma voor teamcoaches. Wow, wat heb ik er zin in. Ik vertel je er graag snel meer over.

Dank  dat je de tijd nam om dit berichtje te lezen.

Liefs,

Floor

 

PS: als jij het helemaal gehad hebt met het ‘gedoe’ in jouw team. Of je weet dat er veel meer uit jouw team te halen is.  Je heel graag samen meer lol wilt maken om daarmee betere resultaten te halen. Bel me alsjeblieft. Geloof me als ik zeg dat we met slechts een paar sessies de swing in jouw team (terug)krijgen. Echt!