Ben jij ook klaar voor actie?!

In jouw praktijk als leider, ondernemer, of adviseur zie je het overal: gedoe. Je ziet mensen samenwerken en voordat je een keer met je ogen knippert, is het er: gezeur. Je ziet mensen werken omdat het moet, leven in angst of nog erger, je ziet mensen ziek worden. Jij gelooft dat je deze teams beter kunt maken. Omdat jij weet dat groei pas ontstaat als we echt samenwerken. Dan alleen kunnen we deze wereld mooier maken. Ik ben blij dat je hier bent. Want ik wil hetzelfde als jij. Meer licht en lucht in teams brengen.

Ik ontvang graag meer informatie!

LEER TEAMCOACHEN

Start 21 september 2020

TEAMCOACHEN EXCLUSIEF

Start in oktober 2020

Download gratis videoserie:

7 Habits van een Teamcoach

Wil jij meer leren over teamcoachvaardigheden? Hoe jij jouw team of groep naar de next level tilt? Download gratis mijn videoserie 7 Habits van een Teamcoach.

Wat is Teamcoachen?

Hoe hoger de kwaliteit van onderlinge samenwerking, hoe beter de teamresultaten. Ik lees dit telkens weer in wetenschappelijke studies. Ik vraag me dan ook al sinds mijn studie Organisatiepsychologie af waarom we in vredesnaam nog zoveel individuele trainingen en coachtrajecten volgen om organisaties te helpen veranderen? De effecten zijn immers minimaal op groepsniveau. Door teamcoaching experimenteert jouw team met nieuw gedrag. Het onbespreekbare wordt bespreekbaar. Teamcoachen is de manier om teams als geheel te ontwikkelen naar betere uitkomsten.

Contact met Floor

“Ik begrijp nu veel beter wat er in groepen gebeurt. Eigenlijk snap ik niet hoe ik de afgelopen jaren zonder deze kennis voor groepen heb gestaan. Ik wilde dat ik Floor veel eerder had ontdekt!”
Jolanda Koffijberg, adviseur

Read my blog and watch my vlog

Feedbacktraining? Vaak geen goed idee!

Feedbacktraining? Vaak geen goed idee!

Zodra een klant vraagt of ik een feedbacktraining wil geven gaat er bij mij een alarmbelletje rinkelen. Want als ik een ding geleerd heb in mijn lange loopbaan is het dat feedbacktrainingen vaak...

Lees meer
4 Tips voor beginnende teamcoaches

4 Tips voor beginnende teamcoaches

Zoals je weet heb ik als teamcoach één missie: meer licht brengen in teams. Een missie die meer mensen aanspreekt want er wordt vaak aan mij gevraagd: Floor, hoe kan ik ook teamcoach worden? Mooie...

Lees meer

Volg mij op social media