Selecteer een pagina

jij wilt als leider aan de top voluit kunnen gaan en je compleet vrij voelen

zonder harder te werken of afgewezen te worden.

bekijk mijn masterclass

3 geheimen om als leider aan de top voluit te kunnen gaan. 

Als de tijd waarin we leven iets nodig heeft, is het jouw Higher Self Leadership!

Higher Self Leadership is de beste manier om je compleet vrij te voelen en voluit te gaan in je leiderschap. Als Higher Self Leader sta je volledig open, zonder getriggerd te worden door wat anderen doen, zeggen of voelen. Je staat helemaal in kracht, niet doordat je alles geeft, maar doordat je volledig laat zien wie je in essentie bent. Je bent in alignement. Hierdoor verdwijnt alle ruis, eten mensen uit je hand en verandert de wereld om je heen. Je bent als leider woest aantrekkelijk voor je team of klanten zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

the truth is a vibration, it cannot be spoken

“teams zijn dankbaar dat ik ze begeleid”

“Teams zijn dankbaar dat ik ze begeleid en de aanvragen stapelen zich op. Belangrijker, ik voel me eindelijk vrij in mijn leiderschap, voorbij de methoden en technieken.”

Marlies (48)

Organisatieadviseur en executive (team)coach voor topmanagers in de publieke sector.

over floor

Als klein meisje was erg onzeker door alles wat er in een groep gebeurde. Als studente besloot ik om op onderzoek uit te gaan. Wat gebeurt er allemaal in een groep, waarom doen mensen wat ze doen? Om antwoorden te vinden ging ik organisatiepsychologie studeren en daarna volgde ik 10 jaar wetenschappelijke vervolgopleidingen op het gebied van het systeemdenken en leiderschap. Mijn onzekerheid werd mijn kracht: ik bracht licht in teams.