Hello you!

Ik net terug uit Londen! Daar was ik voor mijn opleiding Systems Centered Training. Een opleiding waarin ik super veel leer over groepen en hoe ik ze het beste kan begeleiden. Ik investeer veel in mezelf. Niet alleen omdat ik mijn eigen instrument ben en het beste uit mezelf wil halen, maar ook om mijn klanten hoge kwaliteit te leveren. Allemaal met als hoger doel: meer licht in groepen brengen.

In Londen leerde en ervoer ik wederom hoe killing het is om in een beginnende groep te moeten werken. Ken je dat gevoel? Dat je nog niemand kent? Niet weet wat precies de bedoeling is? Dat je jezelf zit te vergelijken met anderen? In de reflectie ronde realiseerde ik me weer dat al deze gedachten en gevoelens gelukkig horen bij deze beginnende fase van de groep. Het is dus helemaal niet alleen maar persoonlijk wat ik denk en voel! De kracht van de groep beïnvloed mij. Gisteren maakte ik in Regents Parc een filmpje over dit beginnende groepsproces. Heb je het nog niet gezien? Klik dan op onderstaand filmpje!

 

Schermopname (3)

 

Just being curious! Herken je die spannende gevoelens en gedachten zodra je een groep binnenkomt? En wat doe jij om het veiliger te maken in een groep? Laat het me weten in de comments hieronder of op mijn Facebookpagina , zodat we ervaringen kunnen delen en van elkaar leren!

Dank voor je tijd en tot de volgende keer!

Liefs Floor

PS: Zoals je misschien weet, ben ik bezig met een online business avontuur. Ik ben dan ook van plan om de komende tijd meer te videobloggen. Wat zou jij van mij willen weten? Wat wil je weten over groepen, het trainers,- of teamcoachvak, waar ben je onzeker over in het begeleiden van groepen? Stuur me een mail via post@floordaver.nl en dan doe ik mijn uiterste best om jouw vraag snel (anoniem) te beantwoorden via mijn blogs. Thx!