Je hebt al een tijdje niks van me gehoord. Dat ik zo stil ben komt doordat ik op het moment vooral achter de schermen bezig ben.

Ik ben druk met het co-leiden en teamcoachen van ons familiebedrijf Echt Ierland, ik geniet van het traject Teamcoachen Exclusief dat begin mei is gestart en ik ben 50 Leer Teamcoachen deelnemers aan het opleiden.

Ook ben ik bezig met bedenken welke kant ik op wil met mijn bedrijf en met nadenken over hoe ik nog waardevollere content kan maken voor jou. Tijdens mijn onderzoek ‘Hoe ik jou van nog betere en waardevollere content kan voorzien’, kwam ik een bijzondere podcast tegen. Ik heb deze vorig jaar opgenomen toen ik een week in San Francisco was, waar ik (as you know) mijn leiderschapsprogramma volg. Een super waardevolle podcast die ik je tot nu toe nog niet heb gegeven.

Op de podcast geef ik een oefening ter voorbereiding op jouw teamsessies, geef ik je tips over hoe je een team ‘uit het hoofd’ krijgt en deel ik een geheim met je. Een geheim over iets waar ik zelf regelmatig mee struggle.

Luister de podcast HIER.

Laat je me weten wat je ervan vindt? Dat kan onder in de comments.

Tot binnenkort. Ik zeg even niet wanneer, maar ik kom terug!

Liefs,

Floor

Wil je met mij werken en heb je interesse in de volgende programma’s?
1. Leer Teamcoachen: weet dan dat je HIER altijd een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek bij me kunt aanvragen.
2. Teamcoachen Exclusief: start op 29 september 2019. Klik hier voor meer info en vraag een 1 op 1 gesprek met mij aan om te onderzoeken of het programma bij jou past.

Dit is de huidige groep Teamcoachen Exclusief . We zijn met een groep van 8 (1 mist op de foto) powervrouwen – leiders en senior consultants – op executive niveau aan het teamcoachen en teamleiderschap aan het uitoefenen. Wil jij meedoen met de volgende ronde op 27 september 2019 op Ibiza? Mail me op post@floordaver.nl o.v.v Teamcoachen Exclusief