vrouw met rode jurk

Als je me een beetje kent, dan weet je dat ik steeds meer naar mijn hart luister en hiernaar leef en werk. Zo bracht mijn intuïtie mij eind vorig jaar bij Gabrielle Bernstein, een US best selling auteur, spiritjunkie en guru. Ik volgde haar 42 daags programma ”May Cause Miracles”. Hier leerde ik om nog dichter bij mijn hart te komen en om onbewuste angsten, negatieve gedachten en oordelen te transformeren tot liefde.

Mijn intuïtie vertelde me tijdens dit programma dat ik op zakelijk gebied één van mijn grootste talenten – meer licht in groepen brengen – mag inzetten om de wereld een stuk mooier te maken d.m.v. het omarmen van het internet. Wat ga ik doen? Ik ga een online business bouwen! Hoe ik dat ga doen, vertel ik je later.

Wil jij ook leren om beter naar je hart te luisteren? Op 28/2/15 start een nieuwe ont-wikkelgroep: ‘Zijn wie je bent’. Wil je meer weten over het programma? Mail me via post@floordaver.nl

 

 

Echt, wonderen bestaan!

Liefs Floor

Ben je op zoek naar inspiratie? Watch this!