Welkom!

Gisteren begeleidde ik een heisessie van een management team. Een team dat ik eerder al coachte in het verbeteren van de onderlinge samenwerking en communicatie. Nu vroeg de directeur me terug om hun 2 jaarlijkse heisessie te programmeren en te begeleiden. Erg leuk om te doen. Er gebeurde iets grappigs en iets moois….

Ik heb een screensaver op mijn laptop waarop staat: I’m a miracle worker.  Iets waar ik heel trots op ben, maar waarvoor ik in een zakelijke context nog niet echt voor ga staan. Toen ik mijn powerpoint presentatie wilde aansluiten op de tv pakte deze niet de presentatie maar je raadt het al…. Mijn screensaver.

Wil je zien wat er toen gebeurde? Kijk mijn filmpje!

Ik hoop dat dit filmpje jou triggert om op zoek te gaan naar jouw missie en om hier helemaal voor te gaan staan. Ik ben benieuwd naar jouw verhalen. Laat je ze achter bij de opmerkingen hieronder? Of op mijn facebook pagina? Dan kunnen we van elkaar leren en zo samen ontwikkelen.

Dank en liefs,

Floor

PS: Ik ben helemaal door het dolle. Afgelopen twee dagen hebben zich al 60 mensen (!!!) ingeschreven voor mijn webinar Leer Teamcoachen.  Ben jij er ook bij op 12/10 om 20.30 uur? Schrijf je hier in. Wel doen hoor, ook al kun je niet. Ik mail je dan de opname achteraf!