Vorige week schreef ik je dat ik me tot in de diepste vezel teamcoach voel. Gelukkig ben ik ook een succesvolle teamcoach. Dat blijkt uit het soort opdrachten die ik uitvoer, reacties van mijn deelnemers aan Leer Teamcoachen en de omzet die ik draai. Dat succes kwam me niet aanwaaien. Via een zware burn-out, een ommezwaai op mijn werk en een heleboel andere pittige obstakels ben ik terecht gekomen waar ik nu ben.

Deze week geef ik je een bijzonder persoonlijk kijkje in mijn zakelijke keuken. Want je kunt nog zo’n goeie coach of trainer zijn, het runnen van een succesvolle toko is een vak apart.

Daarom vroeg ik mijn deelnemers aan Leer Teamcoachen een tijdje geleden of ze worstelden met vragen als:

  • Hoe kom ik aan meer opdrachten?
  • Hoe krijg ik meer omzet?
  • Hoe word ik zichtbaarder on- en offline?
  • Hoe vind of creëer ik mijn droombaan?

Het antwoord was duidelijk: JA! Een aantal worstelen met deze zaken, net als ik deed toen ik net begon. Daarom besloot ik een Business Mastermind te ontwikkelen en onlangs hebben de leden van Leer Teamcoachen de eerste sessie gevolgd. De reacties waren overweldigend:

  • Ik heb vorig jaar het jaarprogramma ‘365 Dagen Succesvol’ gedaan…jij bent mijn inspiratie: jij leeft 365 voor <3
  • You go Floor! Energie spat ervanaf, en zooooo authentiek!
  • Ik word ook blij van deze Business Mastermind. INTUITIE VOLGEN EN ACTIE!!!

In mijn vlog deel ik een stuk uit mijn eerste Mastermind met jou. Het stuk waarin ik vertel over mijn eerste stap, mijn állereerste stap. Waarin je zult zien dat het ook mij niet is komen aanwaaien, en waarin ik eerlijk vertel over een zware periode van mijn leven. Omdat deze vlog zo prive is, haal ik ‘m over een paar dagen offline.

 

 

Het goeie nieuws is dat iedereen die zich nu aanmeldt voor Leer Teamcoachen er tijdelijk (!) ook gratis de online Business Mastermind (=priceless) bijkrijgt als BONUS! In deze BMM vertel ik je al mijn business geheimen en neem ik je mee in mijn reis naar de 1 miljoen omzet. Mijn doel voor de komende 2 jaar :).

Dus wil jij ook leren teamcoachen EN leren hoe je een succesvolle business runt? Meld je dan snel aan! Weet dat je bij twijfel of vragen ALTIJD mag mailen naar post@floordaver.nl.

Tot volgende week!

 

Liefs,

Ennuh….Op 14 februari geef ik weer met veel liefde de online training Leer Teamcoachen. Schrijf je HIER in voor een super praktische en inspirerende gratis training.

www.floordaver.nl
www.leerteamcoachen.nl