Werk jij ook veel met groepen en teams?

Dan weet je dat de kracht van een groep enorm is. Samen bereik je betere resultaten, leer je meer en heb je meer lol dan alleen.

Groepen (en dus teams) kunnen tegelijkertijd ook vreselijk zijn. Ze kunnen je angstig of gefrustreerd maken en uit je kracht halen.

Samenwerken is niet makkelijk. Samenwerken vraagt om goede communicatieve en sociale vaardigheden. Die kan je een team aanleren. Om dat te goed te kunnen, is het nodig dat je kennis hebt over groepsdynamica en weet wat er nodig is om een team te helpen groeien. Het programma Leer Teamcoachen gaat daarover.

Een van mijn deelnemers aan Leer Teamcoachen zei vorige week: “Eigenlijk zou iedereen die met groepen werkt meer moeten leren over teamcoachen, of je nu coach bent, (project)manager, trainer, of adviseur.”

Ik vond het heerlijk dat hij dat zei. Natuurlijk ben ik het met hem eens. Want zolang er nog zoveel ‘gedoe’ is in organisaties is er hulp nodig. Er zijn mensen nodig die het aandurven om onderliggende groepsprocessen bespreekbaar te maken en te begeleiden.

JIJ BENT NODIG!

 

Om te proeven of Teamcoachen wat voor je is, organiseer ik op 12 mei het Event Leer Teamcoachen 2 editie.

Het event waar ik je alles leer over

  • wat teamcoaching is;
  • de kracht van groepsdynamica;
  • waarom teamcoaching voor jou en/of jouw organisatie interessant is en wat het oplevert;
  • hoe een teamcoachtraject eruit ziet;
  • oefeningen en concrete teamcoachtips die je direct in jouw werkpraktijk kunt toepassen;
  • hoe het programma Leer Teamcoachen is opgebouwd.

 

IMG_4867

 

 

 

 

 

 

Het allerleukste aan dit event vind ik dat de huidige deelnemers van Leer Teamcoachen helpen met het begeleiden van oefeneningen. Op deze manier kan ik er een interactieve en afwisselende avond van maken, werken in kleine groepen stimuleren en veel oefeningen doen en delen. Jij kunt ook aan de huidige deelnemers zelf vragen hoe zij het programma Leer Teamcoachen ervaren. Tof toch?!

Kosten voor dit event zijn € 40,- (excl. btw), inclusief koffie/thee en borrel na afloop
Locatie: Utrecht centrum
Tijd: 18.30-21.30 uur

Ik hoop je op 12 mei real live te zien!

Liefs,

Floor

 

12238366_953363048070782_7139859572417000828_o