Desiree is HR-consulent bij een zorginstelling waar ze o.a. teams en leidinggevenden coacht op het gebied van teamontwikkeling.

Desiree vraagt mij: De leidinggevende/teamcoach heeft mijn hulp gevraagd bij een team dat lastig besluiten kan nemen en terugtrekkende bewegingen laat zien. Hoe kan ik hierin het beste interveniëren?

Bekijk hier de video waarin ik Desiree live coach.

De aflevering is ook via Soundcloud te beluisteren.

Veel plezier met kijken en ik zou het erg waarderen als je mij wil laten weten wat je van de video vindt. Dat kan gewoon onder deze blogpost.

Ik hoop dat je er veel aan hebt,

Wil jij met mij samenwerken? 
1. In juli, en daarna weer vanaf september (in augustus ben ik vrij) ga ik iedere week live in de besloten facebookgroep: Dagboek van een Teamcoach. Wil jij jouw teams verder helpen en heb je een vraag? Dan is dit de plek waar ik je live en geheel gratis coach.

2. Leer Teamcoachen – voor teamcoaches (trainers, managers, adviseurs) met 0-5 jaar ervaring:Je kunt HIER altijd een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek bij me aanvragen.

3. Teamcoachen Exclusief – voor senior consultants en ervaren leiders: start mei 2020Klik hier voor meer info en vraag een meteen 1 op 1 gesprek met mij aan om te onderzoeken of het programma bij jou past.

 

Floor is Organisatiepsycholoog, Teamcoach en Ondernemer. 15 jaar heeft ze gewerkt als leiderschap en communicatietrainer en als executive teamcoach in het bedrijfsleven. De afgelopen 3 jaar heeft ze meer dan 250 leidinggevenden, consultants en coaches opgeleid tot teamcoach. Dat doet ze online, in Nederland en vanaf haar thuisbasis Ibiza. Iedere week inspireert ze meer dan 8000 professionals met haar blogs, vlogs en met posts op social media. Floor is mede-eigenaar en tevens HR manager en vasteTeamcoach van Echt Ierland. Jaarlijks verzorgt Echt Ierland unieke reisbelevingen voor 4000 gasten naar Ierland. Het is Floor’s missie om meer licht en lucht in teams te brengen. Alleen dan maken we SAMEN de wereld beter en mooier. Ze vindt het geweldig als jij deze missie mee nastreeft. Meer info vind je op www.floordaver.nl.