Afgelopen woensdag gaf ik een gratis live online training. De training gaat over hoe ik Leiderschap pak in mijn teams. Ik ben als altijd bloody eerlijk over wat er bij mij achter de schermen gebeurt. En dat is veel momenteel.

Na deze training:

  • weet je welke eerste stappen je moet zetten, zodra je bij een nieuw team aan de slag gaat (of als je een frisse start wilt maken met je huidige team);
  • begrijp je hoe je jouw teams het beste kunt inrichten;
  • kun je beter de stip op de horizon bepalen met jouw team;
  • haal je meer uit jouw mensen;
  • weet je hoe ik mijn leiderschap pak. Ook nu de Coronacrisis er flink inhakt in de reisbranche.

Ben je teamcoach en geen leidinggevende? Trust me, ook als teamcoach heb je hier veel aan. Je moet immers vaak ‘iets’ met de leidinggevende in de vorm van coaching, advisering of andere begeleiding.

Bekijk de VIDEO-OPNAME (klik op de link) of luister naar de PODCAST. Duur 1 uur.

Laat je me alsjeblieft weten wat je er van vindt in de comments? En wil je de opname ajb doorsturen aan jouw collega/ kennis of vriend voor wie mijn tips mogelijk interessant zijn. Dank je!

Tot gauw. Ik kom snel weer live. Ik heb namelijk nog een Q&A sessie beloofd 🙂

Liefs,
Floor

PS. Zet alvast de volgende data in je agenda!

Agenda Floor Daver 2020
3 juni: Dan is de Leer Teamcoachen OPEN DAG. De dag in Utrecht waar je mij live ontmoet en waar je proeft of Leer Teamcoachen bij jou past. Voor alle trainers/ coaches, leidinggevenden en adviseurs met LEF! die meer en beter met Teams willen werken. Uitnodiging volgt asap.
21 september: Start 6 maanden traject Leer Teamcoachen 2020-2021. Online programma met verschillende live dagen. Ik start voortaan maar 1x per jaar en heb slechts 50 plekken beschikbaar.
24-27 september: Verdiepings 4 daagse op Ibiza. Voor oud-deelnemers aan Leer Teamcoachen. Nog 1 plek beschikbaar.
4 november: Event Leiderschap in Teams met Cecilia Duberg. Voor senior consultants/coaches en ervaren leidinggevenden.

Floor is Organisatiepsycholoog, Teamcoach en Ondernemer. 17 jaar heeft ze gewerkt als leiderschap en communicatietrainer en als executive teamcoach in het bedrijfsleven. De afgelopen 3 jaar heeft ze meer dan 250 leidinggevenden, consultants en coaches opgeleid tot teamcoach. Dat doet ze online, in Nederland en vanaf haar thuisbasis Ibiza. Iedere week inspireert ze meer dan 7000 professionals met haar blogs, vlogs en met dagelijkse posts op social media. Floor is vaste teamcoach en mede-eigenaar van Echt Ierland. Jaarlijks verzorgt Echt Ierland unieke reisbelevingen voor 4000 gasten naar Ierland. Het is Floor’s missie om meer licht en lucht in teams te brengen. Alleen dan maken we SAMEN de wereld beter en mooier. Ze vindt het geweldig als jij deze missie mee nastreeft. Meer info vind je op www.floordaver.nl.