Afgelopen week was ik in Nederland en wow wat een bijzondere week heb ik gehad.

 

De LTC-workshop met 45 deelnemers, de fotoshoot voor mijn nieuwe website, mijn eigen opleiding én twee groepen waarmee ik een ik LTC Intensief training heb gedaan. Ja, het was weer eens een weekje ouderwets knallen!

 

Terwijl ik dit schrijf zit ik in het vliegtuig, terug naar Ibiza. Maar ik kan niet wachten om een bijzonder en mooi inzicht met je te delen.

 

Eén van mijn deelnemers huilde aan het einde van de training en ze vertelde me dat het geen tranen van verdriet waren maar van blijdschap. Ze was geraakt door het feit dat ze met haar nieuwe kennis over groepen/teams zoveel verder zou kunnen komen in haar ontwikkeling als HRM-adviseur. En gister liet ze, in de afgesloten facebookgroep, weten dat ze haar eerste teamcoachtraject verkocht heeft. Alle teamleden hadden heel bewust gekozen voor zowel het traject als haar begeleiding. Ze was in staat geweest om de houding van ‘we moeten’ om te draaien naar ‘wij willen zelf’. Een topprestatie en zoals je weet dé voorwaarde voor echte verandering.

 

Weer een andere deelnemer zei: ‘Floor jij wilt toch dé Gabby Bernstein worden binnen jouw eigen vakgebied?’
Waarop ik reageerde met ‘uh…ja?’
En de deelnemer vervolgens droog constateerde: ‘Nou, voor mij ben je dat allang!’

 

Het waren deze mooie reacties van deelnemers die me deden denken aan een vraag die een wijze businesscoach mij ooit stelde: ‘Floor, ben jij een ondernemer of een coach?’

 

En ineens weet en voel ik het tot in de diepste vezels van mijn lijf: ik ben een coach, een top teamcoach. En ik ga door met licht brengen in groepen tot ik erbij neerval.

 

Wil je zien hoe mijn week was? Kijk dan hier een korte impressie:

En tell me: wat ben jij in essentie? Een coach, een ondernemer, een trainer, een adviseur?
Waarvan voel jij tot in je diepste kern: DIT HEB IK TE DOEN?
Hoe ben jij van dienst? Hoe maak jij deze aarde een beetje mooier?

 

Laat het me weten onder in de comments, zodat we elkaar kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren.

 

Ik kijk uit naar je reactie!

Tot volgende week,

 


Wist je trouwens dat:

– Ik nog maar 1 plek beschikbaar heb voor LTC Intensief, die start op 6 maart? Wil je meedoen? Hurry want we zitten bijna vol!

– De eerstvolgende LTC Intensief van 11-14 juni OP IBIZA IS? Wil je hierover meer weten? Schrijf je dan HIER  in voor het speciale Leer Teamcoachen op Ibiza Webinar van 9 februari van 11 -12 uur waarin ik vertel:

  • Waarom ik eigenlijk zo fan ben van dit eiland.
  • Welke stappen ik heb gezet om hiernaartoe te kunnen verhuizen.
  • Waarom transformaties op Ibiza 3x zo snel gaan.
  • Hoe het programma LTC Intensief OP IBIZA eruitziet.
  • Wat het jou oplevert als je meedoet.
  • En waarin ik een live Q&A-sessie houd, en je help met jouw teamvraagstukken.