Op deze kerstdag wil ik je graag iets moois meegeven als dank voor een jaar waarin je mij gevolgd hebt, dat je naar mij gekeken hebt, je dingen geliked hebt en een jaar waarin je misschien wel je gedachten met me hebt gedeeld. Allemaal dingen die mij het gevoel geven dat ik op de juiste weg ben en dat ik door kan en mag gaan met mijn missie om meer licht te brengen in groepen. Licht dat we in deze donkere tijd extra goed kunnen gebruiken.

Ik wil je twee tools meegeven die mij elke dag helpen in mijn leven als professional, als vrouw en als moeder. De eerste tool is een vergevingstool die zegt: vergeef jezelf en vergeef de ander. Deze gebruik ik vaak. Elke keer als ik oordeel over een ander, als ik slechte dingen denk over iemand en ik mezelf daarop betrap, dan vergeef ik mezelf en laat de slechte gedachte daarmee ook los. Of als ik iets fout of onhandigs doe, ook dan vergeef ik mezelf. En dat doe ik natuurlijk niet alleen bij mezelf, maar ook bij de mensen om me heen, mijn partner, mijn kind en de mensen met wie ik werk, iedereen maakt fouten. Een krachtige tool die mijn dagelijks leven een stuk prettiger maakt.

De tweede tool die ik je mee wil geven is de tool van dankbaarheid. Er gebeuren soms afschuwelijke dingen, misschien weet je dat ik dit jaar een heel goede vriend ben verloren. Genoeg reden om boos te zijn op het leven, en natuurlijk mag en moet de pijn en het verdriet daarover er zijn, maar daarnaast probeer ik dankbaar te blijven voor alles dat er wél is. Dankbaar voor de schoonheid om me heen, dankbaar voor het hier en nu.

Dit zijn mijn twee kerstcadeautjes aan jou: mijn vergevingstool en mijn dankbaarheidstool. Twee tools die je leven een stuk leuker en blijer kunnen maken!

Nu ga ik lekker kerstvakantie vieren, fijn dat je er was het afgelopen jaar. We zien elkaar zeker volgend jaar want dan ga ik weer door met jou inspireren zodat jij meer licht kunt brengen in groepen.

Oh en voor ik het vergeet. Wil jij 1 van de 2 LAATSTE kaartjes voor de Leer Teamcoachen workshop bemachtigen op 27 januari? BESTEL dan snel HIER.

Ik wens je hele fijne dagen!

 

Liefs,

Name FLOOR DAVER