Running through my veins….

Dat gevoel heb ik bij de muziek van de Gipsy Kings. Zodra ik deze muziek hoor, maakt mijn hart een sprongetje, kan ik niet meer praten, sidder ik van genot en MOET ik dansen (en trek ik daarbij letterlijk iedereen van z’n stoel :).

Vorige week speelden de Gipsy Kings live bij een strandtent waar ik “heel toevallig” langs liep (toeval bestaat natuurijk niet). De 2e keer in mijn leven dat ik ze live zag spelen. Wat een geschenk dat ik precies daar op dat moment was.

Ze begonnen te spelen en het viel me op dat niet heel het strand leegliep naar deze toko. “Kennen ze DE Gipsy Kings misschien helemaal niet? Hoezo sta je niet op van je ligbed als je zulke artiesten live kunt bewonderen?”, vroeg ik me af.

De mannen die speelden en zongen, waren duidelijk professionals met een waanzinnig talent en met jarenlange opgedane training en ervaring. Ze speelden namelijk zo ongelooflijk goed.

Na afloop van het concert, kreeg ik een inzicht dat ik met je wil delen.

Ik heb het opgenomen op video. Klik hier om deze te bekijken.

Zoals je in de video kunt zien, heb ik mijn ontwikkelplannen gemaakt voor het najaar. En ook voor 2017. Eigenlijk voor de komende 5 jaar, want vanaf november start ik zelf met een heel intensief 5-jarig opleidingstraject, waarover ik nog alles met je ga delen. Ik volg veel (hele intensieve) opleidingen om te komen tot waar ik wil komen als vakvrouw. Mijn ambities zijn namelijk hoog.

Ik stel mezelf, als het gaat om mijn ontwikkelplad, altijd een aantal vragen, die ik graag met je deel. Om jou hopelijk te prikkelen om na te denken over jouw ontwikkeling.
• Wanneer ben jij eigenlijk echt heel goed in jouw vak? Wat doe je dan, wat kan je dan?
• Welke stappen moet je zetten om daar te komen?
• Hoe ga je die stappen uitvoeren de komende maanden?
• Wie of wat heb je daarbij nodig ter ondersteuning?
Ik ben heel benieuwd. Laat het me weten! Via mijn facebookpagina of hieronder in de comments, zodat we er samen van kunnen leren.

Tot de volgende keer!

Liefs Floor

PS 1: Er doen inmiddels 37 mensen mee aan Leer Teamcoachen ronde 2. En ik heb nog maar 2 plekken vrij voor het programma Intensief. En 1 plek voor het exclusieve traject voor meer ervaren teamcoaches. Vanaf volgende week ga ik veel online kabaal maken voor het programma, dus wil je zeker zijn van je plek, boek dan HIER EN NU.

PS 2: Steeds vaker coach ik mensen 1 op 1 en krijg ik individuele coachvragen van professionals die willen groeien in hun vakgebied en/of met hun business, dus niet per se alleen gericht op teamcoaching. Nu ben ik aan het onderzoeken of er meer van dit soort vragen leven onder mijn lezers.

Daarom de volgende vragen:
Wil jij mega stappen zetten in zowel je persoonlijke als je professionele ontwikkeling/en of je business? Heb je interesse om met mij vanaf oktober een half jaar aan de slag te gaan? Een half jaar waarin ik je intensief begeleid (inclusief groepsretreat op Ibiza 🙂 ), zodat jij kunt knallen en de beste versie van jezelf kunt laten zien aan de wereld? Zo ja, reply dan op deze mail, dan bespreken we de mogelijkheden.

PS 3: Wil je me nog even zien swingen en de Gipsy Kings zien spelen? Klik dan hier.