Gelukkig en gezond nieuwjaar!

Ik hoop dat je mooie feestdagen hebt gehad en dat je energiek, fris en fruitig het nieuwe jaar in gaat.
Want een mooi jaar wordt het. Tenminste als je groot durft te dromen, je toekomst visualiseert, positief denkt en over gaat tot actie!

Afgelopen weekend was ik bij het nieuwjaarsretreat van Bentinho Massaro. Een spiritueel leider (van 28!) met een prachtige kijk op ons bewustzijn en het leven.

Het retreat was een verfrissende reminder. Dat ik mijn eigen leven kan creëren en manifesteren door groot te dromen en tot actie over te gaan.
En dat alle antwoorden er al zijn. In mij.

Voor mij wordt dit een prachtjaar waar ik nog meer in balans ga leven en veel tijd ga doorbrengen met mijn geweldige gezin. Als knaller staat een verhuizing naar Ibiza op het programma. Daarnaast  ga ik door met mijn missie om groepen in organisaties lichter te maken. Door gave teamcoachopdrachten doen en de geweldige deelnemers aan mijn programma Leer Teamcoachen te begeleiden tot topteamcoaches. Ik zie het helemaal voor me.

Deze wijze lessen van Bentinho gelden natuurlijk niet alleen voor mij. Het zijn universele lessen en die gelden dus ook voor jou.

Ik ben benieuwd, wat zijn jouw dromen, wat ga jij waarmaken dit jaar? Prive en in werk?

Heeft jouw droom te maken met je business uitbreiden van 1 op 1 coaching naar teambegeleiding? Met meer leiderschap nemen in je huidige rol als adviseur of manager? Met teams beter begrijpen en met organisaties mooier maken?  Dan heb ik iets gaafs voor je.

Op 11 januari om 20.30 uur geef ik een gratis online training Leer Teamcoachen waarin ik vertel over

  • Wat teamcoachen is
  • De fases in teamontwikkeling (hier kreeg ik veel vragen over dus ben erbij als je geen zin hebt om boeken te lezen!)
  • Mijn teamaanpak
  • Hoe het is om teamcoach te zijn en wat je er mee kunt bereiken.
  • Natuurlijk vertel ik over mijn programma Leer Teamcoachen (start 18 januari) en doe ik een supergave lastminute aanbieding  die je niet wilt missen en die ik alleen tijdens de online training doe.

Ook kun je live vragen aan me stellen. Dus…

Be there!!!

Schrijf je hier in.

Tot dan,

Liefs Floor

By the way: ik maak geen opname, dus zorg dat je er live bij bent!

Foto tijdens het retreat van Bentinho Massaro met hele mooie mensen.
Allemaal trainers, coaches en adviseurs met dezelfde missie als ik: meer licht in groepen brengen.
Doe jij mee?