Leer Teamcoachen

Tip & Toolbox

Speciaal voor jou. Zodat jij kunt ervaren hoe het hebben van teamcoachvaardigheden jou kunnen helpen in jouw rol als coach, trainer, leidinggevende of adviseur.

start 1 april

Waarom meedoen?

Zie jij ook zoveel ‘gedoe’ in teams? Onder ‘gedoe’ versta ik: een saai overleg, je onveilig voelen, wantrouwen, angst, miscommunicatie en frustratie in de onderlinge samenwerking. Wil jij leren hoe je dit soort negatieve patronen doorbreekt? Wil jij leren hoe werken in teams effectief en leuk wordt? En ook hoe jij steviger in je schoenen staat als professional? Dan is deze Leer Teamcoachen Tip en Toolbox er voor jou!

Waarom online leren?

Cijfers liegen niet. Met online leren, leer je 40 tot 60% méér in minder tijd, zonder in te leveren op kwaliteit.

Daarom is online leren helemaal mijn ding. Een online leerprogramma verbindt me ook nog eens met gelijkgestemden. Ook kan ik leren waar en wanneer ik maar wil, 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Vanuit de passie voor online leren én voor teamcoaching heb ik een online training ontwikkeld: de Leer Teamcoachen Tip en Toolbox.

Speciaal voor jou. Zodat je kunt ervaren hoe het hebben van teamcoachvaardigheden jou kunnen helpen in jouw rol als coach, trainer, leidinggevende of adviseur.

Zodat jij steviger voor jouw groepen staat en meer winst haalt uit jouw teams.

*bron: studie van Brandon-Hall en Research Institute of America.

 

Wat krijg je van mij?

Van 1 – 9 april* ontvang je iedere werkdag een video en een werkboek waarin jij leert:

1. Waarom structuur en doelen aanbrengen zo belangrijk is in een team;

2. Hoe jij jouw team begeleidt naar een helder en breed gedragen doel. Dit gebeurd in een workshop van 45 minuten;

3. Hoe jij door middel van een gedragsanalyse jouw team in veiligheid kunt laten praten over de onderstroom;

4. Hoe jij patronen benoemt en doorbreekt;

5. Hoe jij de bal teruglegt in de groep;

6. Hoe jij heel efficiënt, kort en krachtig een teamsessie evalueert.

Van 1-9 april* ben ik elke ochtend om 11 uur live in een besloten facebookgroep om vragen te beantwoorden en om jou te coachen bij jouw teamvraagstukken. Op 12 april geef ik afsluitend een webinar waarin ik dieper inga op de aangereikte stof en dit in een theoretisch kader plaats.

* Het weekend uitgezonderd.

                  Ben jij?

✓ Sterk in 1 op 1 gesprekken?

✓ Geïnteresseerd in het werken met teams?

✓ Op zoek naar kennis over groepsdynamica?

✓ Nieuwsgierig naar hoe jij jouw team effectief kunt begeleiden?

✓ Op zoek naar tools zodat je meer resultaat haalt met jouw teams?

Dan is deze online tip en toolbox echt iets voor jou!

“Aleen kun je niks, je moet het samen doen.”

– Johan Cruijff –

Extra informatie

Ik heb deze Tip en Toolbox al eerder gelanceerd, toen was het gratis. Nu vraag ik er een kleine vergoeding van € 39,-  voor, simpelweg omdat ik teveel weggaf. Deze Toolbox is zeker € 200,- waard.

Heb je al een keer eerder meegedaan? Doe gezellig nog een keer mee! Iedere keer leer je weer iets nieuws. De kracht van deze training zit hem zeker ook in mijn dagelijkse live groepscoaching. Kun je er niet live bij zijn? Niet gevreest, dan kijk je lekker terug op een moment dat het jou wel uitkomt. 

Hoeveel tijd vraagt de training van je? Dit hangt helemaal van jouw agenda af! Dit is namelijk HET voordeel van online leren. Je ontvangt een online leeromgeving met tips en tools waar je 24/7 terecht kunt. Soms heb je 5 minuten om mijn filmpje te bekijken. De andere keer wil je uitgebreider stilstaan om strategie te bepalen voor jouw teams en dan ben je twee uur bezig. Het programma biedt je dus enorm veel flexibileiteit. 

Hoe lang kan ik in de online leeromgeving? Je behoudt toegang tot de online leeromgeving tot 1 januari 2020. De facebookgroup sluit eind mei 2019.

Kan je niet meedoen, maar ben je wel benieuwd of het 6 maanden programma Leer Teamcoachen bij je past? Plan dan hier een gratis adviesgesprek in en ik neem graag contact met je op.

Over Floor daver

Mijn naam is Floor Daver en ik ben Organisatiepsycholoog en Teamcoach. De afgelopen 16 jaar heb ik veel teams gecoacht. Van topbestuurders in de overheid, directieteams van grote commerciële organisaties, technische teams, marketing en communicatieteams tot multidisciplinaire teams in de zorg. Waaronder 9 jaar voor een Nederlands top 3 HR-adviesbureau. Ik volg internationale opleidingen van het hoogste niveau om continu te professionaliseren. Mijn missie? Meer licht in teams brengen.

Reacties van deelnemers

“Je doet het heel goed, juist door je kwetsbaarheid af en toe te laten zien ben je eerlijk en menselijk. Ik was nogal huiverig toen ik je video’s aanvroeg, hou daar niet zo van, omdat het vaak veel te lang duurt en te weinig compact en concreet is. Deze dus niet;-) Fijn, miracle worker!” Vanessa

“Hallo Floor, Dank je wel voor je online tips voor teamcoaches. Het meest inspirerende eraan vond ik je echtheid en het feit dat je durft om uit je comfortzone te stappen en verbinding maakt door met open vizier contact aan te gaan over wat er speelt in het moment. En ja, om dat te adresseren heb je een hele hoop helderheid en knowhow in huis en opgebouwd om woorden te geven aan wat je tegen komt daarbij. Mooi! Nogmaals hartelijk dank voor de ontmoeting met een mooi en puur mens.Een prettige dag en een vriendelijke groet!” Lucie

Ik vond echt dat er veel waardevolle tips inzaten, ook voor ervaren coaches. Bijvoorbeeld die 7 stappen: hele concrete en mooie tool. Goed gedaan!!!! Sandy van Aert, the Empowerment Company

De manier waarop het werd aangeboden vond ik zeer prettig, in kleine stukjes zodat het altijd wel ergens in een druk schema is in te passen, en mocht het een dag echt niet uitkomen dan is er de volgende dag wel ruimte te vinden om het in te halen. Je geeft tips die ook in allerlei situaties toepasbaar zijn. Deze dagen hebben mij een kijk gegeven in een voor mij onbekende en interessante wereld. Dank je! Saskia, leidinggevende

Ik was eigenlijk helemaal niet bezig met het idee van teamcoachen, maar toen ik het webinar van Floor voorbij zag komen, wist ik direct dat ik er meer over wilde weten. Omdat team-leren zo veel meer brengt dan individueel leren en een goed team productief en wendbaar is. En ik was benieuwd wat een online leertraject mij zou kunnen brengen. Het blijkt ongelooflijk leerzaam te zijn. Floor weet waar ze het over heeft en wat we nodig hebben om ons het teamcoachen eigen te maken. Jolanda Strijbos, eigenaar Beijao

“Ik begrijp nu veel beter wat er in groepen gebeurt. Eigenlijk snap ik niet hoe ik de afgelopen jaren zonder deze kennis voor groepen heb gestaan. Ik wilde dat ik Floor veel eerder had ontdekt!” Jolanda Koffijberg, adviseur Gemeente Amsterdam

Dank voor al je inspirerende filmpjes! Ik heb er zeker heel veel aan gehad en zin om het aankomende week meteen toe te passen in mijn werk als HR-adviseur 😊” Peggy