Selecteer een pagina

Leer Teamcoachen Toolbox

Speciaal voor jou.

Zodat jouw teams beter worden. 

Waarom meedoen?

Zie jij ook zoveel ‘gedoe’ in teams? Onder ‘gedoe’ versta ik: een saai overleg, je niet veilig voelen om je te uiten, wantrouwen, angst, miscommunicatie en frustratie in de onderlinge samenwerking. Wil jij leren hoe je deze negatieve patronen doorbreekt? Hoe werken in teams wel effectief en leuk wordt? En hoe jij steviger in je schoenen staat als professional? Online en offline! Als jij leidinggevende, facilitator, trainer, coach of consultant bent, dan is de Leer Teamcoachen Toolbox er speciaal voor jou!

Waarom online leren?

Cijfers liegen niet. Uit meerdere wetenschappelijke studies blijkt dat online leren minstens net zo effectief is als traditioneel onderwijs*. Ook als het betrekking heeft op het aanleren van vaardigheden en gedrag*.

De voordelen van online leren zijn groot: je kunt het doen waar en wanneer je wilt. In jouw tijd, op jouw tempo en je hebt geen reistijd. Een online programma is goedkoper en verbindt je ook nog eens met een grote groep gelijkgestemden. Professionals die allemaal bezig zijn met dezelfde passie. Je doet het dus niet alleen.

Vanuit mijn passie voor online leren én voor teamcoaching heb ik deze online training ontwikkeld (al lang voor de Covid19 crisis): de Leer Teamcoachen Toolbox. 

Speciaal voor jou. Zodat jij ervaart hoe teamcoachvaardigheden helpen in jouw rol als coach, trainer, leidinggevende of adviseur. Zodat jij steviger voor jouw groepen staat en meer winst haalt uit jouw teams.

*bronnen: blogs van Procadamy en Soofos

Wat krijg je van mij?

 

7 modules bestaande uit: video’s, podcasts en een prachtig werkboek waarin jij leert:

 

1. Hoe je structuur aanbrengt en waarom dat zo belangrijk is;  

 

2. Hoe je een team helpt in het stellen van doelen;

 

3. Hoe je een workshop van 45 minuten begeleidt zodat de gestelde doelen ook daadwerkelijk door iedereen gedragen worden en er commitment voor is; 

 

4. Hoe je de veiligheid in het team bevordert en zorgt dat mensen meer vertrouwen in elkaar krijgen door middel van het maken van een gedragsanalyse; 

 

5. Hoe jij patronen benoemt en doorbreekt;

 

6. Hoe jij verantwoordelijkheid teruggeeft aan de groep;

 

7. Hoe jij heel efficiënt, kort en krachtig een teamsessie evalueert.

 

Naast deze 7 modules met concrete tips en tools, ontvang je maar liefst 5 uur video- en audiomateriaalHierin bespreek ik praktijk casuïstiek, coach ik deelnemers 1 op 1 (jij mag meekijken) en geef ik nog veel meer tips weg. 

 

Je krijgt 3 maanden toegang tot de besloten Facebookgroep Leer Teamcoachen Toolbox. In deze besloten deelnemersgroep kun jij jouw ervaringen uitwisselen met andere deelnemers. Je krijgt 3 maanden toegang tot deze groep. 

 

Tot slot nodig ik je 4 keer uit voor een live online Mastermind.  Op 3, 4, 10 en 12 maart houd ik een live online Mastermind. Een mastermind is een online groepscall waarin in dieper inga op de stof, vragen beantwoord en deelnemers 1 op 1 coach. Ik doe dit live via ZOOM.

 

 

 

 

Ben jij?

✓ Sterk in 1 op 1 gesprekken?

✓ Geïnteresseerd in het werken met teams?

✓ Op zoek naar kennis over groepsdynamica?

✓ Nieuwsgierig naar hoe jij jouw team effectief kunt begeleiden, offline en online?

✓ Op zoek naar tools zodat je meer resultaat haalt met jouw teams?

Schrijf je dan nu in voor jouw Leer Teamcoachen Toolbox! 

“Alleen kun je niks, je moet het samen doen.”

– Johan Cruijff –

Extra informatie Leer Teamcoachen Toolbox

Hoeveel tijd vraagt de training van me? Dit hangt helemaal van jouw agenda af! Dat is HET voordeel van online leren. Je ontvangt de online leeromgeving met tips en tools waar je 24/7 terecht kunt. Soms heb je 5 minuten om mijn filmpje te bekijken. Een andere keer wil je uitgebreid stilstaan om een strategie te bepalen voor jouw teams en ben je twee uur bezig. Het programma biedt jou dus enorm veel flexibiliteit.

Hoe werkt de online leeromgeving? Direct na jouw aanmelding ontvang je een uitgebreide instructie e-mail waarin precies uitgelegd wordt hoe alles werkt. Ook krijg je direct toegang tot de online academie waarin alle modules staan. Je kunt dus meteen van start.

Hoe lang kan ik bij het materiaal? Je houdt toegang tot het programma zolang de website in de lucht is. De intentie is dat dat mijn leven lang is.

 

 

Over Floor Daver

Mijn naam is Floor Daver en ik ben Organisatiepsycholoog en Teamcoach. De afgelopen 18 jaar heb ik veel teams gecoacht. Van topbestuurders in de overheid, directieteams van grote commerciële organisaties, technische teams, marketing en communicatieteams tot multidisciplinaire teams in de zorg. Waaronder 9 jaar voor een Nederlands top 3 HR-adviesbureau. De afgelopen 4 jaar heb ik meer dan 300 teamcoaches opgeleid in mijn programma Leer Teamcoachen. Daarnaast ben ik vaste teamcoach en mede-eigenaar van Echt Ierland. Ik volg internationale opleidingen van het hoogste niveau om continu te professionaliseren. Mijn missie? Meer licht in teams brengen.

Reacties van deelnemers

“Voor mij is de Leer Teamcoachen Toolbox zoveel meer dan alleen maar een toolbox, het zijn geen losse tips en tools het is een samenhangend geheel. Het geeft mij een goede houvast in groepswerk, een kader. Heel leerzaam en meteen toepasbaar in de praktijk. Daarbij vind ik de methode welke je gebruikt heel fijn en praktisch, ook de live sessions waarin je vragen kan stellen en je coached zijn super leerzaam. Het is helemaal fijn Floor dat je deze toolbox online aanbiedt, zodat je deze waar je ook bent en op een voor jou goed moment kunt volgen (ook in het buitenland). Ik vind de Toolbox zo inspirerend en leerzaam dat ik me verder wil verdiepen en daarom heb ik me aangemeld voor Leer Teamcoachen! Dankjewel Floor!”

Maaike de Lange

Teamcoach

“Enthousiasme en inspiratie. Ik was al bezig met een studie Teamcoaching en ik weet nu zeker dat ik op de goede weg zit. Voor mij blijft alleen het zetten van de eerste stap naar de praktijk lastig. Ik heb veel tips en eye-openers van je gehad en ook de team-fases vind ik erg interessant en ga ik me zeker ook verder in verdiepen (kan ook niet anders natuurlijk).”

Linda Veenstra

Woonbegeleider, GGZ

“Focus, verdieping, inspiratie en zelfvertrouwen. 🙏

Hanneke Veldhuis

Management Consultant, Veldhuis Consultancy

“De praktische insteek en het centeren vind ik super waardevol. Ik mis als beginnend teamcoach vaak een praktisch referentiekader. De Leer Teamcoachen Toolbox voorziet hierin. Dankbaar Floor. Jouw missie is teams lichter maken. Maar jij maakt ook coaches lichter. Dank, dank, dank!!”

Claudia Muntenaar

Teamcoach, Gezondheidsinstelling

“Ik vind met name je sheet over teamfasen en de bijbehorende interventies goed toepasbaar. Heb zelf met mijn team gewerkt aan doelen. Was een zeer goede sessie.”

Gert Kamphuis

Specialist coach voor kunstenaars en ondernemers in de creatieve sector, IMK Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf

“Ik vind de sessies heel open, eerlijk en “echt”. Je kan praktisch leren met real-life voorbeelden.”

Zita Dusa

Freelance Digital (Content) Marketeer | Growth Advisor | Mobilisation Consultant, SKSMA - Holistic Growth

“Echt, puur en structuur!”

Lily Dorland

Trainer/coach, Terra Sicca Trainingen

“Wat ik van de training vond? Ik vond het een fijne manier om te leren, de combi van de filmpjes, de korte info op papier en de live sessies. Heel leerzaam vond ik de behandeling van de cases in die live sessies. Wat mij het meest heeft geholpen is een stukje inzicht in een paar heel belangrijke teamcoaching principes en uitgangspunten. Alles direct toepasbaar. Dankjewel.”

Doortje 't Hart

Facilitator, Teambegeleider en Trainder, Door 't Hart

“Ik kende Floor niet, maar hoorde van een collega interessante verhalen over haar coachingsprogramma’s waardoor ik nieuwsgierig werd. Ik werkte destijds als interim manager in de ouderenzorg op een locatie met, zoals ze het daar noemde “verwaarloosde teams”. Een mooie uitdaging voor mij om het stappenplan uit de Toolbox uit te proberen, en met succes! Samen met de teams heb ik het programma doorlopen met de daarbij behorende opdrachten. De afspraken die zijn gemaakt werden op een flap-over geschreven en opgehangen in de teampost. Tijdens de daaropvolgende teamvergaderingen werden de afspraken geëvalueerd, wat gaat goed en wat kan verbeterd worden, op deze wijze hebben we het proces mooi geborgd. Ik merkte veel enthousiasme bij medewerkers en zag mensen/teams groeien in hun rol. Afgelopen zomer heb ik nogmaals een online sessies gevolg en kan de nieuwe tips van Floor meenemen naar mijn nieuwe werkplek. In het sollicitatiegesprek dat ik onlangs heb gehad, heb ik mijn successen van de afgelopen jaren met de Toolbox verteld en binnenkort ga ik starten binnen de gehandicaptenzorg. En ja, weer krijg ik de ruimte om te gaan werken met de Toolbox, heb er zin in!”

Janny Jansen

Interim manager, Gehandicaptenzorg