Na een ultralange vakantie ben ik weer aan het werk geslagen. Oei wat heb ik er zin in. Er staan zoveel mooie projecten op de agenda, zoals een nieuw videodagboek, een 1 daags event (onderaan deze mail vind je meer info), mijn 1 op 1 coachgroep, mooie samenwerkingen en een nieuw online programma. Ik vertel je er later dit jaar meer over.

Een van mijn doelstellingen voor dit jaar is om mijn kennis en ervaring meer met jou te delen. Omdat ik weet dat er veel verschil zit in het kennis, -en ervaringsniveau van mijn lezers, heb ik voor volgende week het volgende bedacht: ik ga drie verschillende Online Trainingen geven! En wel:

1. Leer Teamcoachen: woensdag 7 september van 20.30 – 21.30 uur

Deze online training geef ik heel regelmatig. Hier behandel ik de basis op het gebied van groepsdynamica en teamontwikkeling. Ook leg ik uit van teamcoaching is, wat het oplevert en hoe het programma Leer Teamcoachen in opgebouwd.

Meld je hier aan.

2. Mastermind voor beginnende groeps-/teamcoaches: donderdag 8 september van 20.30 – 21.30 uur

Werk je af en toe met groepen of heb je de ambitie om meer met teams of groepen te werken? En heb je mijn online training Leer Teamcoachen al gevolgd? Ben je op zoek naar een platform met gelijkgestemden waar je je vragen kunt stellen op het gebied van trainen en groepswerk? Dan is deze mastermind echt iets voor jou!

In deze mastermind deel ik met jou mijn 10 gouden tips als het gaat om het werken met groepen of teams. Ook behandel ik live vragen.

Meld je hier aan.

3. Mastermind voor ervaren trainers-/teamcoaches:  vrijdag 9 september van 10 – 11 uur

Ik hoef jou niks te vertellen over teamfases of basisoefeningen, want jij werkt veel met teams en groepen in het bedrijfsleven. Je worstelt wel eens met vragen als waarom krijg ik die opdrachtgever nu niet mee? Shit die groep keert zich tegen me, wat nu? Hoe ga ik ook alweer om met principes als killing the leader en het zwarte schaap? Hoe krijg ik die groep in de stand waarin ze meer eigen verantwoordelijkheid nemen? Hoe bouw ik een goed programma op voor dat type vraagstuk?

Tijdens deze mastermind behandel ik zo veel mogelijk vragen die spelen onder de aanwezigen en coach ik je live (als je wilt uiteraard).

Meld je hier aan.

INVESTERING IN AANDACHT EN BETROKKENHEID
Ik ga in al deze online trainingen enorm veel waarde en inspiratie bieden. Deelname aan deze online webinars kost je financieel niks. Ik vraag wel om je aanwezigheid, betrokkenheid en aandacht. Ik geloof namelijk echt in Samen Ontwikkelen en dat kan alleen als we het ook echt samen doen. Ik verstuur geen opname van deze webinars.

Oh en voordat ik het vergeet. 2 en 3 september zit ik in opleiding. Om 13.30 uur ga ik mijn inzichten, kennis, tip & tools delen via mijn Facebook live. Heb je mijn pagina al geliked? Nee? Doen hoor, dan zie je wanneer ik live ga!

Ik hoop je te zien tijdens een van de masterminds of op Facebook.  En anders tot een volgende keer.

Liefs,
Floor

Extra belangrijk nieuws!
NB 1: Ik bruis zo van de inspiratie dat ik heb besloten een super gave dag te organiseren waarin ik heel veel ga delen over teamcoachen maar ook over individueel coachen en het faciliteren van groepen (denk aan het begeleiden van overleggen, vergaderingen, heisessies etc.). Als teamcoach vervul je namelijk vaak meerdere rollen. Op 17 januari organiseer ik een 1 daags live  Leer (Team) Coachen en Faciliteren. Ik ben enorm trots om je te kunnen melden dat, naast mij, er gastsprekers en tevens topproffessionals komen die jou alles gaan leren over hun vak.

Wil jij dat ik jou als eerste op de hoogte houd wanneer je je kunt aanmelden? En wil je als eerste de early bird aanbieding ontvangen? Wil je zeker 1 van de beperkte 80 plaatsen hebben? Meld je dan hier aan.

NB 2: Het programma Leer Teamcoachen intensief zit vol (hihaaaaa). Wil jij op de wachtlijst komen (wie weet valt er iemand uit, je weet nooit)?  Mail me op post@floordaver.nl.  Bij veel wachtenden maak ik waarschijnlijk een nieuwe groep, dus het is zeker de moeite waard om je toch even aan aan te melden.