In het begin van mijn carrière als junior trainer was ik al lang blij als ik überhaupt een klantvraag kreeg. Zo kreeg ik wel eens verzoeken voor feedbacktrainingen. Die ging ik dan braaf uitvoeren.

Tegenwoordig weet ik beter. Vaak zijn leden in een team nog niet klaar om feedback te geven en te ontvangen. Er zijn eerst andere interventies nodig.
In de video leg ik uit waarom een feedback training vaak helemaal niet geschikt is. Ook geef ik tips over wat je beter wel kunt doen.

 

Heb jij vragen of tips naar aanleiding van deze video? Laat ze achter onder in de comments. Zodat we er samen van kunnen leren!

Tot slot vind ik het leuk om je te vertellen dat mijn gratis online training bijna klaar is. Wil jij meer leren over hoe jij teams beter kunt begrijpen en begeleiden? Houd dan mijn post van volgende week goed in de gaten!

Liefs
Floor

PS: het gaat hard met de kaartverkoop voor het event Leer Teamcoachen. >60% is verkocht. Wil jij er bij zijn? Boek dan snel op www.leerteamcoachen.nl of direct via deze link. 

Reacties van deelnemers aan het event 1e editie vorig jaar november:

“Het event van Leer Teamcoachen is zeer inspirerend en heeft mij in ieder geval het duwtje gegeven dat ik meer wil gaan doen met teams. Floor geeft waardevolle en direct bruikbare informatie over werken met groepen. Ik ben erg benieuwd naar haar training!”
Marie Pastoor

“Ik vond het een ontzettend inspirerend event waarbij Floor duidelijk een gezicht geeft aan haar product en waar zij voor staat. Floor is zowel een professionele teamcoach als inspirerende leraar. Ik vond het erg leuk haar in real life te ontmoeten en dat ik bij binnenkomst persoonlijk door haar werd ontvangen is een heel goed visitekaartje!”
Linda Verhoef