Dit is een hele lange blog, uit de grond van mijn hart geschreven.

“Floor doet wat ze belooft, ik heb en ben het zelf aan het ervaren.’ Dat schrijft Margriet Klomp, klant en deelnemer aan mijn programma Teamcoachen Exclusief, op LinkedIn, waar ze de Leiderschap in Teams Retreat & Deepdive op 6 november 2019 in Utrecht aanbeveelt.

Terwijl ik het las, werd ik getriggerd. Wat beloof ik eigenlijk met deze 1-daagse Leiderschap in Teams Retreat & Deepdive? Wat gaan we echt waarmaken?

Maar toen ik vanochtend wakker werd, voelde ik het antwoord diep vanuit mijn hart.

Ik beloof je een mindblowing leiderschapsevent waar je vertrekt met gouden leiderschap tools ter waarde van > €3000,- euro! 

Hoezo Floor? Wat ga je doen?
Voor ik dat uitleg wil ik eerst graag iets toelichten.

Leiderschap in Teams. Hoezo ineens dit thema? Jij was toch van het teamcoachen?
Ik word 40 eind dit jaar. Dat betekent dat ik inmiddels meer dan 20 jaar ‘mensen in organisaties’ studeer, al 17 jaar groepen train en teams coach en sinds 5 jaar geef ik leiding aan mijn eigen bedrijf. Leiderschap is dus altijd een van de thema’s geweest, in die zin is het niets nieuws.
MAAR omdat ik sinds 3 jaar een zeer exclusief en gerenommeerd leiderschapstraject in Amerika volg, ik sinds een half jaar officieel mede-eigenaar ben geworden van ons familiebedrijf Echt Ierland én ik dus leiding geef aan een team van 12 mensen, voel ik dat het tijd is. Tijd om mijn nieuwe kennis en ervaring te delen met een exclusieve groep powervrouwen. Want ik weet dat als wij samen meer Leiderschap in teams gaan pakken, wij een mega impact kunnen hebben op de wereld.

Waarom wordt het mindblowing?
Omdat ik verhalen ga delen over mijn persoonlijke leiderschap, verhalen die ik nooit eerder heb verteld. En ik kan je verzekeren, het vertellen van deze verhalen is voor mij een mega uitdaging. Ik moet zelf echt ergens doorheen om het te kúnnen vertellen. Maar ik ga het doen, dat beloof ik, ook al zal het niet zonder slag of stoot gaan. Van Cecilia Duberg krijg je daarnaast dé mindset-tools waarmee zij topleiders (van o.a. Ikea, H&M en Volkswagen) en topatleten en profvoetballers coacht.
Trust me, ik heb het hier niet over de tools die je momenteel overal op het internet kunt krijgen. Ik heb het over wetenschappelijk onderbouwde en in de praktijk bewezen tools die échte leiders gebruiken. Daarom wordt het mindblowing!

Wat ga je delen dat meer dan €3000,- waard is?
Ons familiebedrijf is miljoenen waard en we zetten miljoenen om. Zo. Ik heb het gezegd en ik kom er voor uit. Mijn verhalen zijn dus niet zomaar verhalen. We hebben een succesvol bedrijf met een succesvol team. Komende week hebben we met ons team van Echt Ierland een business-retreat op Ibiza. Samen met mijn collega’s gaan we reflecteren op de afgelopen periode en bouwen aan de toekomst. Die dagen leid ik zelf en ik ben in mijn hoofd al weken bezig om ze zo goed mogelijk te programmeren. Ik beloof je dat je van mij het draaiboek, inclusief stappenplan ontvangt, met een video. Hiermee kun jij een soortgelijk programma implementeren in jouw teams! Daarmee zorg je dat jouw teams heel doelgericht en met een goede vibe de toekomst ingaan.

Wat zeg je nou precies?
Ik zeg: dat je niet alleen inspirerende verhalen, maar ook alle mindblowing mindset- en leiderschap tools krijgt. Compleet met een kant-en-klaar draaiboek, inclusief instructievideo om op elk moment terug te kijken. Hiermee kun jij met jouw team zelf een team-retreat organiseren. In dit programma zit 20 jaar van mijn kennis en ervaring verwerkt en ik loop het stap voor stap met je door. Je kunt alle onderdelen natuurlijk ook als losse dagdelen programmeren, dus je hoeft niet per se een team-retreat te organiseren zoals wij dat doen.
De waarde van dit programma alleen is al meer dan €3.000,-.  Want je hoeft niet zelf een didactisch verantwoord programma te ontwikkelen, niet te zoeken naar passende oefeningen, geen dure externe consultants in te schakelen en ga zo nog maar even door.

Waarom is de investering dan zo laag? Nu tot 1 oktober 2019 met 50% vroeg boek-korting: €300,-
Het is de eerste keer dat ik deze dag organiseer. Ook is het de eerste keer dat Cecilia en ik samen op de vloer staan. In die zin is het dus een try-out. Vandaar het lage tarief van €300,-. Een kleine investering voor wat het je gaat opleveren, en ook de eerste en enige keer dat we het voor dit tarief doen.

Je hoeft me niet te geloven. Je hoeft alleen maar te voelen.

Ik zeg het nog 1 keer:

Ik beloof je een mindblowing leiderschapsevent waar je vertrekt met gouden leiderschap tools ter waarde van > €3000,- euro!

Voel je ‘m?

Ik zie je heel graag op 6 november 2019 in Utrecht!

SCHRIJF JE HIER IN   en bemachtig 1 van de laatste 10 tickets!

Liefs,
Floor

Wat zeggen anderen Leiders en Teamcoaches?

“Must go voor iedere vrouwelijke leider/consultant/teamcoach die meer uit haar team wil halen. Ik ken Floor Daver nu ruim een jaar en volg op dit moment het Exclusief Teamcoach programma bij haar. Het is voor mij enorm waardevol. Zij heeft mij heel veel kennis bijgebracht over groepsdynamiek en nog belangrijker: hoe je als teamcoach/leider je team zo begeleidt dat het team als geheel beter gaat functioneren. Wat Floor voor mij bijzonder maakt is haar kracht en kwetsbaarheid tegelijk. Enorm scherp op dynamiek en zo open over wat het doet met haar”.
Elsbeth Tramper, Organisatiepsycholoog/teamcoach

“Ben jij een vrouwelijke leider en werk jij met teams? Wil jij meer weten over leiderschap in teams? Dan is het Leiderschap in Teams retreat van Floor zeker een aanrader!”
Mascha van Dijk – Sonnemans, teamcoach en lid leiderschapsteam ABN-AMRO

“Oproep aan alle vrouwelijke (project-)leiders, managers, directeuren, teamleiders, consultants en chefs: Weleens de wens gehad om het in je groep soepeler te laten lopen en op zoek te gaan naar handige handvatten daarbij? Ik in ieder geval wel, en daarom ben ik bij Teamcoach Floor Daver in de leer gegaan. Voor iedereen die niet een heel leertraject wil volgen maar wel een dag vrij wil en kan maken om te leren van 2 toppers. Powervrouwen die internationale teams en hun leiders naar betere resultaten hebben geleid! Kom dus woensdag 6 november 2019 naar Utrecht. Nee, dit is geen gesponsord bericht, ik stuur dit omdat ik uit eigen ervaring weet dat het een waardevolle, leerzame dag gaat worden en ik het leuk vind om je daar te treffen!”
Tamara de Lange – Verkerk, managing partner AmbitionsWorks

“Female leaders in Life science (or other industries), please join me to attend this very interesting 1-day retreat about Leadership in Teams. Floor Daver is an expert in this field and I learn from her every day! I am personally convinced that paying more attention to team collaboration and knowing how to deal with team dynamics are the key to success in Life science organizations. I hope to see some of you there!”
Marleen Gaillard. Change manager, Team coach. Markies & Astellas Pharma Europe