Heb jij ook zo’n fijne zomer gehad? Man, wat was het fijn. Ik ben met man en kind naar Frankrijk geweest en daarna nog eens een paar weken naar zee in NL. Hier een plaatje om je de sfeer van mijn vakantie te laten ervaren.

Juist omdat het zo fijn was, heb ik zin om weer te beginnen. Ik bruis van de energie! En die heb ik nodig want in het najaar staan er mooie dingen te gebeuren, waaronder de lancering van mijn online programma Leer Teamcoachen! Denk je nu, “Hé dat lijkt me gaaf, daar wil ik meer over weten!” Hou dan mijn komende blogs in de gaten!

Voor nu wil ik weer iets met je delen. Ik had afgelopen weekend opleiding ( www.sct-nl.nl ) en het thema autoriteit stond centraal. Autoriteit in de zin van  autoriteit pakken in de groep, bijvoorbeeld door iets te zeggen als je het er niet mee eens bent. Of autoriteit ontvangen van een leidinggevende of trainer. In alle gevallen vinden wij mensen dat best lastig.

In het filmpje vertel ik je meer over dit fascinerende thema. Klik hier of op het filmpje.

Ik ben benieuwd naar jouw mening. Hoe staat het met jouw autoriteit? Wat betekent autoriteit voor jou? Ben je tevreden over hoe jij autoriteit ontvangt of zelf pakt? Waarin heb jij je te ontwikkelen?

Laat hieronder vooral een berichtje achter of op mijn Facebookpagina. Zodat we van elkaar kunnen leren en er een mooi gesprek over kunnen voeren.

Tot de volgende keer!
Liefs,
Floor