Wanneer mag je nou met een coachcall meeluisteren?

En dan ook nog met een senior consultant, internationaal trainer en succesvol onderneemster.
Met iemand die kwetsbaar durft te zijn en haar coachvraag wil delen, zodat jij ervan kunt leren.

Dat kan nu!

Luister naar mijn nieuwe podcast waarin Marieke mij de vraag stelt:“Floor, hoe draai ik een teampatroon om waarin we denken in schaarste en tegenvallende sales hebben?”

Geniet ervan! Laat me alsjeblieft horen of je er wat aan hebt en wat je ervan vindt door een reactie achter te laten onder deze blog. Dan weet ik of ik ermee moet doorgaan of niet.

Alles wat ik deel online doe ik namelijk met 1 reden: jou te helpen jouw teams lichter en beter te maken.

Hoe kan ik jou helpen met jouw teams?

Ben jij een ervaren consultant of leidinggevende en wil je meer tips en tools over hoe jij jouw teams coacht naar meer zelfstandigheid? Maak kans op een strategiesessie. In een gratis online sessie van 45 minuten denk ik met je mee welke mogelijkheden er voor jou zijn om jouw teams beter te maken en jouw leiderschap (in je rol als trainer / coach / consultant of leidinggevende) te verbeteren. Meld je via dit formulier aan. Ik geef 2 gesprekken per maand weg.

Tot volgende week,

Liefs,

Floor is Organisatiepsycholoog, Teamcoach en Ondernemer. 15 jaar heeft ze gewerkt als leiderschap en communicatietrainer en als executive teamcoach in het bedrijfsleven. De afgelopen 2 jaar heeft ze meer dan 200 leidinggevenden, consultants en coaches opgeleid tot teamcoach. Dat doet ze online, in Nederland en vanaf haar thuisbasis Ibiza. Iedere week inspireert ze meer dan 9000 professionals met haar blogs, vlogs en met dagelijkse posts op social media. Floor is vaste teamcoach en mede-eigenaar van Echt Ierland. Jaarlijks verzorgt Echt Ierland unieke reisbelevingen voor 4000 gasten naar Ierland. Het is Floor’s missie om meer licht en lucht in teams te brengen. Alleen dan maken we SAMEN de wereld beter en mooier. Ze vindt het geweldig als jij deze missie mee nastreeft. Meer info vind je op www.floordaver.nl.