staandJanuari 2013 gebeurde het.  Het elastiekje in mijn hoofd was te ver uitgerekt en ik had overal pijn in mijn lijf. Ik kwam tot het inzicht “Ik  ben overspannen”.  Vroeger dacht ik dat mensen zich aanstelden als ze dit zeiden, of dat ze zwak waren. Ik heb van de ervaring geleerd dat ik niet moet oordelen en dat ik iets moet ervaren om erover mee te kunnen praten. Wat de ervaring me ook heeft geleerd is dat ik moet luisteren naar mijn innerlijke stem. Ophouden met goedkeuring aan anderen te vragen en meer rust en balans in mijn leven aanbrengen, vertrouwen in mijn kracht en me focussen op wat ik leuk vind en goed kan.

Vandaar de stap op voor mezelf te beginnen. Eng, spannend, helemaal nu het nog crisis is. Allemaal waar, maar ik heb ook geleerd dat angst alleen maar emoties en gedachten zijn, die weer wegwaaien als wolkjes.

Ik wens je van harte welkom op mijn site. Het voelt alsof ik mezelf blootgeef. Dit is wie ik ben en wat ik goed kan: groepen en teams begeleiden in hun ontwikkelproces, om te komen tot inzichten, verbinding, diepgaande verandering en mooie resultaten. Altijd met het motto: we doen het samen.

De komende blogs ga ik schrijven over wat ik meemaak tijdens mijn trainings- en teamcoachsessies. Om te delen hoe mooi het is en wat het oplevert als een groep eruit haalt wat erin zit.

Hartegroet,

Floor