We’re hiring: stage online marketing

We’re hiring: stage online marketing

Floordaver.nl is hard op zoek naar een derde of vierdejaars WO- of HBO’er. Wil jij jouw passie voor online marketing graag verder ontwikkelen in een succesvolle onlineonderneming gericht op teamcoachprogramma’s in Nederland en Ibiza? Reageer direct als je denkt te voldoen aan onderstaande punten:

  • Studeer jij Arbeids- & Organisatie Psychologie, Opleidingskunde, Bedrijfskunde, Communicatie of Online Marketing of volg je een andere gerelateerde studie?
  • Heb je oprechte interesse in online marketing? Houd jij je bezig met Social Media, copywriting, het ontwikkelen van video’s of podcasts en wil je hier het maximale uit halen?
  • Wil jij deel uitmaken van een enthousiast team waarin jouw mening telt en waar je een duidelijke eigen rol krijgt?
  • Ben jij 4 tot 6 maanden beschikbaar voor 24-36 uur per week?

Dan zien wij jouw motivatie en cv graag tegemoet! Maar wil je eerst meer weten over Floor en haar onderneming? Geen probleem, neem rustig de tijd om eens te kijken op Floordaver.nl.

Waar ga je je tijdens je stage mee bezig houden?

Gedurende deze stage leer je inhoudelijk veel over organisatiepsychologie en teamdevelopment, krijg je een kijkje in de online marketingwereld en werk je mee aan hele gave projecten. En daar hoort natuurlijk een passende stagevergoeding bij. Ook krijg je bij ons de kans om jezelf op een veel groter vlak te ontwikkelen, na te denken over jouw toekomst en hoe je deze wilt invullen. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk.

Omdat we momenteel hard groeien, zoeken wij een collega die zin heeft om de handen uit de mouwen te steken en mee te werken aan de volgende projecten:

  • Customer journey proces: wanneer en waarom wordt iemand klant? Het onderzoeken van klanttevredenheid en leereffecten en het evalueren van de behoeften van oud deelnemers.
  • Online marketing: content maken en verspreiden via social mediakanalen en het schrijven van nieuwsbrieven. Video’s editen, copywriting, het beheren en adviseren van social media.
  • Optimaliseren en verbeteren van werkprocessen.
  • Verbeteren huidige onlineprogramma’s naar versie 2.0.
  • Meehelpen met licht administratieve taken.

Heb je interesse?

Maak een korte video van 2/3 minuten waarin jouw enthousiasme en motivatie naar voren komt. Mail deze video en jouw cv naar amira@floordaver.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.