Je weet dat ik al jaren groepsdynamica studeer. Niet uit een boekje, maar door het te ondergaan. Door alles wat er in een groep gebeurt in de onderstroom te ervaren en te doorleven.

Ieder jaar weer begrijp ik die onderstroom een beetje beter. Zo ook deze quote van mijn trainer…

“To really be able to love someone you have to learn to hate them first”…

Het hoe en waarom is een te lang verhaal voor nu. Maar geloof me als ik zeg dat haat en liefde inderdaad dicht bij elkaar liggen, en dat je je daar niet voor hoeft te schamen.

Als je relatie goed is, mag zowel haat als liefde er zijn. Ook in een werkrelatie.

Ivo en ik hebben recent een huwelijksdip overwonnen. De theorie klopt voor ons wederom: als je goed kunt ruzie maken en boos op elkaar kunt zijn, maar in die end echt luistert naar elkaar, niet opgeeft, water bij de wijn doet en compassie voor elkaar kunt blijven voelen, dan is er aan de andere kant altijd van turbulentie altijd ….

LOVE

Liefs, 

Floor

Floor is Organisatiepsycholoog, Teamcoach en Ondernemer. 17 jaar heeft ze gewerkt als leiderschap en communicatietrainer en als executive teamcoach in het bedrijfsleven. De afgelopen 3 jaar heeft ze meer dan 250 leidinggevenden, consultants en coaches opgeleid tot teamcoach. Dat doet ze online, in Nederland en vanaf haar thuisbasis Ibiza. Iedere week inspireert ze meer dan 7000 professionals met haar blogs, vlogs en met dagelijkse posts op social media. Floor is vaste teamcoach en mede-eigenaar van Echt Ierland. Jaarlijks verzorgt Echt Ierland unieke reisbelevingen voor 4000 gasten naar Ierland. Het is Floor’s missie om meer licht en lucht in teams te brengen. Alleen dan maken we SAMEN de wereld beter en mooier. Ze vindt het geweldig als jij deze missie mee nastreeft. Meer info vind je op www.floordaver.nl.