Higher Self Leadership Intensive

voor vrouwelijke leiders aan de top die voluit willen gaan.

30 november & 1 december 2023

Bij aanmelding voor 1 oktober ontvang je €400,- voordeel. 

f*ck lief.

 

Jaren heb je alles netjes gedaan zoals het hoort. Je hebt die HBO+ of academische opleiding afgerond en werkt op hoog niveau als leider, ondernemer of coach waarin je veel met teams en groepen werkt. Je hebt veel workshops, trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van coaching, leiderschap en zelfontwikkeling. You know things. Mensen zijn blij met jou en als je een beetje gas geeft, lukt alles.

Toch voel je aan alles: Ik zit in een keurslijf.

Je hakt die ene grote knoop niet door. Zegt geen nee. Je blijft hangen in het comfort. Je bent bang voor je eigen grootsheid en om mensen te verliezen. Wat zullen ze zeggen als jij echt voluit gaat?

Je baalt als je weer eens vanuit je overlevingsstrategie reageert. Je doet gestrest, verhardt, bent te aardig of je loopt weg. Je bent teleurgesteld omdat dingen niet gaan zoals je je had bedacht. Mensen doen niet wat je wilt of schrikken af.

Daarbij werk je veel te hard. Je schaamt je omdat je aan alles voelt dat je er niet alles uithaalt wat erin zit. Je weet namelijk heel goed wat je zou doen als er niks fout kon gaan.

Hoe lang blijf jij nog in een keurslijf zitten in je rol als leider?

ben jij dit?

 

 • Je gedraagt je in je werk zoveel braver dan je werkelijk bent.
 • Aan de buitenkant zien mensen een vrouw die alles heeft. Van binnen voel je onrust want je weet: ik pak nog niet alle ruimte die ik zie.
 • Je bent klaar met zoveel DENKEN en DOEN.
 • Je bent het beu dat mensen niet hun verantwoordelijkheid pakken en steeds bij jou aankloppen of op jou leunen.
 • Mrs. bored of burn out liggen op de loer.
 • Je verdient genoeg, maar je weet dat er veel meer te halen valt. Cause you are worth it.
 • In pittige boardroom meetings en lastige 1 op 1 gesprekken slik je je frustratie in over alle onzin die over en onder tafel gaat.
 • Je ziet anderen wel voluit gaan en baalt ervan dat jij niet durft.
 • Je innerlijke stem fluistert; “GO GIRL! Het is tijd om ook dit laatste stuk aan te gaan”.

je verlangt er naar om voluit te gaan in je leiderschap en je compleet vrij te voelen.

Je weet dat er meer in je zit. Je wilt mensen moeiteloos meekrijgen, achterover kunnen leunen, minder hard werken en triggervrij zijn.

Het is je nog niet gelukt om voluit te gaan omdat je nog geen kennis hebt gemaakt met Higher Self Leadership. Higher Self Leadership is de beste manier om voluit te gaan en je compleet vrij te voelen. En dat is precies waar we het tijdens de Higher Self Leadership Intensive over gaan hebben.

 

 tijdens de Higher Self Leadership Intensive ontdek je:

 

 • hoe jij jouw Higher Self Leadership activeert.
 • wat je tegenhoudt en hoe je barrières doorbreekt.
 • hoe de kracht van de groep jou naar een hogere frequentie tilt.
 • hoe je instant terug kunt gaan naar je vertrouwen als je getriggerd wordt door anderen.
 • welke systemische leiderschapsinterventies jij kunt toepassen zodat je de boel moeiteloos in beweging krijgt.
 • welke topvrouwen op jouw level zitten.
 • welke unieke systeemwetenschappelijke methode jou vrijer maakt. (zie FAQ voor meer info)
 • met welk masterplan jij meer zijnstijd creëert en magische resultaten haalt. Beyond your wildest dreams.

zijn de criteria om deel te nemen?

 

 • Jij bent een leider aan de top. Je bent een ondernemer met een team of je hebt een positie als directeur, senior (interim) manager, senior consultant of executive (team)coach, zelfstandig of bij een tof bedrijf.
 • Je werkt veel met verschillende groepen en teams en wil juist in deze verschillende contexten voluit gaan.
 • Je hebt een open en nieuwsgierige houding.
 • Je kunt tegen een stootje, je hebt veel ervaring met coaching en het doen van innerwerk.
 • Je weet dat we termen als lichtwerker, frequentie verhogen, zijnskracht, hogere zelf prima kunnen gebruiken zonder zweverig te zijn.
 • Je houdt van megagroei, big business en met 2 voeten op de grond blijven staan.

Herken jij je in bovenstaande punten? Dan ben je erg welkom om mee te doen!

 

wat krijg je als je meedoet?

 

 • Na aanmelding heb je een match call met Floor om samen te onderzoeken of je echt op de goede plek zit. Zo niet, krijg je je investering direct terug.
 • Introworkshop (online): Floor organiseert binnen 2 weken voor de start van de HSL Intensive een online workshop. Deze zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent, het maximale uit de 2 dagen gaat halen en goed kunt deep diven.
 • 2 dagen inspiratie op topniveau.
 • Ruimte om te sparren met vrouwen op jouw level.
 • Een netwerk upgrade.
 • De kracht van de groep: ervaringskennis op het gebied van groepsdynamica en systeemwetenschap.
 • De beste leiderschapsinterventies, die jij weer kunt gebruiken in jouw organisatie(s).
 • Bonus: een 1 op 1 clarity call met Floor na de tweedaagse, zodat je helder hebt wat jouw volgende stappen zijn.

De overnachting is niet inbegrepen. Ik adviseer over overnachtingsmogelijkheden na aanmelding.

 

praktische info

De Higher Self Leadership Intensive vindt plaats op 30 november & 1 december 2023, op een prachtige locatie in Abcoude, regio Amsterdam.

We starten om 9.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. We krijgen een overheerlijke lunch en op dag twee sluiten we af met een borrel.

Nicole Offenberg

Executive Leiderschapscoach.

“Ik vond het twee intensieve en fijne dagen en zou de HSL aanraden aan topvrouwen die ver zijn in hun persoonlijke ontwikkeling en echt met een groep de diepte in durven gaan. De begeleiding van Floor voelde warm, deskundig en ze beschikt over enorm veel expertise. We werden door haar gedragen in gelijkwaardigheid. Geen pamperen maar partnerschap, echt top! ”

Mirjam den Braven

Begeleider van organisaties en teams in een veranderende omgeving.

“Met deze twee daagse dacht ik: ‘dit is te overzien, ik durf nu wel de stap te zetten van volgen naar ervaren. De combinatie van een wetenschappelijk programma en het voelen spreekt me erg aan. Aan elke vrouw die haar beste ik wil inzetten binnen groepen en openstaat voor vernieuwing zeg ik: doen! ”

Marije Kuppens

Mede eigenaar Kas-Kuppens. Trainingsbureau voor ondernemers en teams.

“Wat is het toch leuk om uit je comfortzone te gaan :). Ik ben erachter waar mijn angst zit om door te groeien en ik heb handvatten om beter mijn leiderschap te pakken. ”

aanmelding in 1 keer

€1.997,-

aanmelding in 2 termijnen

€1.050,- per maand

Bij aanmelding voor 1 oktober ontvang je €400,- voordeel.

Voor B2B is de btw verlegd omdat ik een Spaans bedrijf heb, zodoende betaal je geen btw. Druk op de betalingsknop voor de toelichting.

faq

Wat maakt deze intensive anders dan anders?  

Naast de waardevolle talks die ik ga geven, de wakkere leiders die je gaat ontmoeten en de verdiepende oefeningen die je gaat doen die ervoor zorgen dat jij je VRIJ voelt, ga je iets unieks beleven.

Zoals je misschien weet, teach ik een systeemgerichte methode die maakt dat je gaat deepdiven in een groepsdynamisch proces. Waar we normaal gesproken relatief veilig met de inhoud of de taak bezig zijn in teams, haal ik tijdens de HSL Intensive event de onderstroom in de groep naar boven en ga je exploreren en ervaren wat er allemaal in die onderstroom gebeurt in en met de groep.

Zodat je bewuster naar groepsdynamische processen kunt kijken, makkelijker leiderschapsinterventies doet, snapt hoe jij de groep triggert en vice versa. Zodat  jij je vrij voelt in het systeem je de boel moeiteloos in beweging krijgt

De methode die ik toepas is nog niet zo bekend in Nederland. Het heeft mij 10 jaar intensieve training in Nederland, Engeland en Amerika – en veel geld, bloed zweet en tranen – gekost om deze methode te mogen teachen. Het is tijd om alles wat ik heb geleerd door te geven aan jou.

Ben jij fan van Deep Democracy, Opstellingen, next level ervaringsgerichte trainingen, doen in plaats van praten over en luisteren? Wil jij je triggers aangaan op een veilige manier en wil je VRIJ kunnen zijn in een groep en VOLUIT je leiderschap pakken? This is your place to be!

Ik doe al zoveel op het gebied van leiderschap en bewustwording. Waarom zou ik komen?

Natuurlijk ben je altijd bezig met jezelf ontwikkelen. Dat doe ik zelf ook en volgens mij ben je daar nooit klaar mee. Ik weet ook: each level has its devil. Wat je niet wilt is terugvallen in ego driven leadership maar jezelf triggervrij maken ook op die nieuwe laag. Dit is een next level intensive.
 
Hoe haal ik de investering er snel uit?
Goede vraag! Je wilt natuurlijk alleen investeren als het iets oplevert. Wat als we de vraag eens omdraaien: wat kost het je als je het niet doet?
 
Kun je iets zeggen over hoeveel mensen er komen?
De Higher Self Leadership Intensive is een premium intensive, dat betekent dat ik ga werken met een kleine, selecte groep van maximaal 14 topvrouwen. Verwacht dus geen grootschalige happening.

Jantine van den Boom

Directeur/ Bestuurder Bibliotheek de Lage Beemden en Heldermaker en Klankbord voor topvrouwen

 “ Een week na de Intensive zit ik nóg volop in de flow en ontspanning die het me gebracht heeft, en ik heb zo’n gevoel dat dat nog wel heel lang zo blijft. Da’s andere koek dan een ene-oor-in-andere-oor-uit-heidag waarna iedereen weer over gaat tot de orde van de dag en er dus niks veranderd is. ”

Michelle de Bruijn

Executive Coach en founder Mind Avenue B.V.

“Floor liet mij op een hele unieke wijze de onderstroom in een groep ervaren. Ik voelde het in elke cel van mijn lijf. Als je dat aan wilt gaan en daarmee meer begrip wilt krijgen van de groepsdynamiek in organisaties, raad ik je de HSL Intensive zeker aan.”

Kristel Lammers – van den Akker

Manager S&OP and Planning, Zijerveld, FrieslandCampina

“Als leider triggervrij bewegen in een groep is wat ik wil bereiken. De HSL Intensive was een fantastische ervaring: een groep krachtige vrouwen, inspirerende begeleiding van Floor en mooie inzichten en handvatten voor het ontdekken van de onderstroom in de groep en mezelf.”

 

aanmelding in 1 keer

€1.997,-

 

aanmelding in 2 termijnen

€1.050,- per maand

 

Bij aanmelding voor 1 oktober ontvang je €400,- voordeel.

Voor B2B is de btw verlegd omdat ik een Spaans bedrijf heb, zodoende betaal je geen btw. Druk op de betalingsknop voor de toelichting.