de deepdive

 

Voor vrouwelijke leiders aan de top en executive teamcoaches die voluit willen gaan.

The truth is a vibration, it cannot be spoken

de deepdive

In De Deepdive. staat jouw Higher Self Leadership centraal. Higher Self Leadership is de beste manier om je compleet vrij te voelen en voluit te kunnen gaan in iedere context.

Jij loopt op dit moment tegen je eigen gebouwde plafond aan. Krijgt de mensen zowel boven als onder je niet de kant op die je wilt. Bent constant te druk en zit in je hoofd. Je zit voor je gevoel nog steeds niet op het niveau waar je hoort te zitten en doet teveel wat anderen van jou verwachten of opleggen. Je innervoice roept al een tijdje: there is more!

dit executive jaarprogramma is niet voor iedereen

  • Jij wilt stoppen met ego-driven leiderschap en in jouw Higher Self stappen, waardoor je fearless bent en je vrij voelt als leider.

  • Je zoekt naar systeemwetenschappelijke leiderschap interventies, waardoor je de boel moeiteloos in beweging krijgt.

  • Je weet dat het reëel is om het onmogelijke mogelijk te maken en keiharde resultaten te creëren.

Er is geen ander executive leiderschapsprogramma waar spiritualiteit en wetenschap op het gebied van systeemdenken, organisatiepsychologie en complexe groepsdynamica worden gecombineerd. Zodat jij niet alleen voluit kunt gaan, maar jouw organisatie ook.

Ik laat alleen topleiders en executive teamcoaches toe die durven deep diven en voluit willen gaan. Maak een afspraak voor meer informatie en een vrijblijvende kennismaking met Floor.

the power is here now to create magic on earth.

“ik werk mijn hele leven aan mijn persoonlijke ontwikkeling, de laatste jaren kwam ik alleen niet verder. dankzij de deepdive wel.”

Ik had voldoende werk en was altijd volgeboekt. Alleen voelde ik geen inspiratie meer. Ik was mijn opdrachten ontgroeid en was totaal niet klaar om al aan mijn pensioen te denken. Ik werkte te hard, stond nooit uit en voelde me te veel verantwoordelijk. Ik zat in een fuik terwijl ik voelde, er zit zoveel meer in me!

Na een jaar De Deepive kwamen nieuwe uitdagende opdrachten als vanzelf op mijn pad en voel ik me veel vrijer in iedere context. Ik heb mijn levensenergie terug en weer plezier in mijn werk zonder dat ik het gevoel heb hard te werken. Ik ben weer in verbinding met mezelf en mijn omgeving en ga voluit in mijn leiderschap!

Geja Muller

HR Business partner, HR Consultant, trainer en coach

“ik heb meer gekregen dan ik had besteld.”

Intuïtief wist ik dat mijn leiderschapsgroei niet zat in het vergaren van nieuwe kennis of het ontwikkelen van vaardigheden. Ik moest aan de slag met mijn innerworld in een groepscontext.

Waar ik eerst van afspraak naar afspraak holde, tot s ’avonds laat mailtjes en appjes wegtikte, veel operationele brandjes bluste en hierdoor steeds minder werkplezier ervaarde, ben ik getransformeerd tot een leider die haar droombaan heeft gemanifesteerd. Waarbij ik mijn helicopterview inzet, rust ervaar, me voel in iedere context en met werk met joy, focus en vertrouwen.

Ik raakte rock bottom, maakte De Deepdive en ben inmiddels boven mezelf uitgestegen.

Mariska Joustra

Netwerkwerkmanager bij Groningen Bereikbaar en zelfstandig coach en teamcoach

“ik ben volledig in mijn muchness gestapt.”

Ik deed me aan De Deepdive was omdat ik het beu was om keihard te werken en alles zelf op te lossen.

Door het toepassen van de wetten van het systeemdenken en afscheid te nemen van diepgewortelde angsten, haal ik nu met gemak ambitieuze jaarplannen met mijn team en zet ik meer zijnskracht in, in iedere context. Ik leid with ease.

De Deepdive is een magisch en compleet leiderschapsprogramma met een groep gelijkgestemden hele verschillende vrouwen en maakt je VRIJ. Wat kan ik zeggen over Floor? Er zijn niet veel mensen die door mij heen kunnen prikken. Floor wel, ze is een no bullshit coach.

Jantine van de Boom

Directeur/bestuurder en coach voor hoogbegaafde vrouwen

“de deepdive is een groep topvrouwen die je laat vliegen.”

Ik transformeerde van iemand die niet voluit ging, tegen een plafond aanliep, met de waan van de dag meeging en deed wat anderen van mij verwachtten tot een vrouw die…

Zegt en doet wat ze wilt, wordt gevraagd impactvolle strategische projecten te leiden en regelt dat de CEO en de Board 100% commitment en vertrouwen geeft. Daarbij heb ik een diepere connectie met mijn teams waardoor alles beter loopt.

De vrijheid die ik ervaar in zowel mijn werk als privéleven is groter dan ik had durven dromen. Ik gun alle vrouwen op topposities De Deepdive.

Danielle Lek

Global Head of Certified at DHL

“ik kan vanuit mijn pure zijn in groepen begeven zoals het bij mij past.”

Ik leefde nog niet mijn volledige potentieel en wilde voluit gaan in mijn leiderschap. Ik deed mee aan De Deepdive vanwege de combinatie van het werken aan mijn eigen Higher Self Leadership in én intens werken met een groep.

Na een intensief jaar waarin ik vooral het eerste half jaar belemmerende patronen heb doorbroken en weer een en ander heb verwerkt kan ik nu zeggen dat ik triggervrij ben in iedere context, een gelijkwaardige positie inneem en meer impact heb in de groepen die ik leidt en waar ik onderdeel van ben. Ik kan vanuit mijn pure zijn in groepen begeven zoals het bij mij past.

Ik raad De Deepdive alleen aan als je diep durft te gaan!

Annechien Broekmeijer

Bedrijfskundig/executive levenscoach-(non-)executive coach voor teams-toezichthouder/commissaris,Lid RvT/RvC, organisatiefilosoof

“het resultaat naar een jaar de deepdive is dat ik me rijk voel. In rust, liefde en geld.”

Ik deed aan De Deepdive omdat ik zakelijk gezien op een plateau vast zat. Aan het einde van mijn teamsessies was ik gesloopt en werkte veel te hard. Op vrijdagavond zat ik met een borrelplank klaar om een gezellige avond te hebben met mijn gezin en eigenlijk dacht ik: “kan iedereen z’n kop houden. Ik kan geen groep meer verdragen.” Ik vroeg lage tarieven en zag niet zo goed hoe het anders kon. Ik ervaarde te veel druk en was niet die leuke vrouw en moeder die ik wilde zijn. Overall voelde ik me niet goed.

Het resultaat naar een jaar De Deepdive is dat ik me RIJK voel. In rust, liefde en geld.

Dian Verkooijen

Executive Coach

“ik heb resultaten behaald waarvan ik niet had durven dromen”

Ik startte met De Deepdive omdat ik verbinding zocht met mezelf en anderen & ik wilde mijn zelf gecreëerde glazen plafond doorbreken.

We zijn nu twee jaar verder. Ik heb de investering 1000x terugverdiend, ik ben vrij om voluit te leven in verbinding met mezelf en mijn omgeving. Door met Floor en de anderen in dit traject diep te duiken, heb ik resultaten behaald waarvan ik twee jaar geleden niet durfde te dromen.

Inge de Fluiter

Visueel en Systemisch Coach