Executive Teamcoaching

 

Samen ontwikkelen naar High Performance

Executive Teamcoaching

 

Samen ontwikkelen naar High Performance

jullie zoeken een executive consultant of stevige teamcoach die…

  • Grote organisatieveranderingen mee kan begeleiden op interactieniveau. Dus daar waar het mensen, teams, organisatiecultuur en leiderschap betreft.
  • Goed is in onderling gedoe op te lossen en
  • Die de onderstroom naar boven kan halen waardoor het ‘echte gesprek’ gevoerd kan worden en de roze olifant eindelijk een naam krijgt.

Met als effect dat jullie gigantische – harde en zachte – resultaten halen, op een fijne manier.

Ik begeleid boardroomsessies en coach RvC, RvT, RvB, Directieraden en soms senior management in Nederland of Spanje en heb maximaal 2  plekken per jaar beschikbaar.

Weet dat het mijn stijl niet is om je meteen een heel duur traject aan te smeren zonder dat er draagvlak of commitment is vanuit jouw team. Ik start daarom altijd met een kick-off sessie van 1 of 2 dagen. Als één van ons daarna denkt ‘dit is het niet’, dan gaan we niet met elkaar door.

Ben je verder benieuwd naar hoe ik werk en de resultaten die de teams haalde, die ik coachte?

Vraag een gesprek met me aan door een mailtje te sturen naar post@floordaver.nl met als titel: Boardroomsessies. Vanaf september 2024 heb ik weer ruimte.

recente opdrachtgevers

“dankzij floor konden wij het echte gesprek met elkaar voeren”

“Als ervaren bestuurders kennen wij de trucs om ongemakkelijke gesprekken ergens aan de zijkant te laten belanden. Bij Floor lukte dat niet. Zij gaf patronen terug en vroeg door. Hierdoor konden we het ‘echte gesprek’ voeren.”

Jan Paul van den Bosch

Lid van Raad van Bestuur – Mourik N.V.