leer hoe jij voluit kunt gaan in jouw leiderschap

doe je ogen eens dicht en stel je voor dat..

 

  • Je niet afgewezen wordt om je denkbeelden of ideeën, maar juist moeiteloos iedereen in beweging krijgt.
  • Niet bang meer bent voor de confrontatie met jezelf maar je vrij en compleet voelt.
  • Je minder hard hoeft te werken en tegelijkertijd magische resultaten haalt.

gratis audio

leer hoe jij voluit kunt gaan in jouw leiderschap

Luister naar deze gratis audio’s en ontdek hoe je voluit kunt gaan én je vrij gaat voelen in iedere context! Ontdek hoe je moeiteloos High Performance Team creëert door systeemwetten toe te passen, zonder harder te werken of om bang te zijn om afgewezen te worden.

De Higher Self Leadership

podcast

De Higher Self Leadership Podcast van Floor Daver helpt jou als vrouwelijk leider aan de top om helemaal voluit te kunnen gaan en je compleet vrij te laten voelen.

Ben jij een executive director, executive (team)coach of een ondernemer die veel met teams en groepen werkt? Speciaal voor jou legt Floor uit hoe Higher Self Leadership ervoor zorgt dat jij helemaal voluit kunt gaan in iedere context, waarbij ze een brug slaat tussen bewustzijnsontwikkeling, complexe groepsdynamica en no-nonsense tips vanuit haar praktijk als organisatiepsycholoog, executive leiderschaps,- en teamcoach en mede-eigenaar van een miljoenen business. Ontdek hoe jij vrij wordt van triggers en mensen moeiteloos meekrijgt, zonder harder te werken of bang te zijn om afgewezen te worden.

“floor is de beste teamcoach van europa”

DIAN VERKOOIJEN – EXECUTIVE COACH

“dankzij floor konden wij het echte gesprek met elkaar voeren”

“Als ervaren bestuurders kennen wij de trucs om ongemakkelijke gesprekken ergens aan de zijkant te laten belanden. Bij Floor lukte dat niet. Zij gaf patronen terug en vroeg door. Hierdoor konden we het ‘echte gesprek’ voeren.”

Jan paul van den bosch, Lid raad van bestuur – Mourik NV.