de deepdive. 

Voor vrouwelijke leiders aan de top en executive teamcoaches die voluit willen gaan. 

DE DEEPDIVE. 

In De Deepdive. staat jouw Higher Self Leadership centraal. Higher Self Leadership is de beste manier om je compleet vrij te voelen en voluit te kunnen gaan in iedere context.  

The truth is a vibration, in cannot be spoken.  

Jij loopt op dit moment tegen je eigen gebouwde plafond aan. Krijgt de mensen zowel boven als onder je niet de kant op die je wilt. Bent contant te druk en zit in je hoofd. Je zit voor je gevoel nog steeds niet op het niveau waar je hoort te zitten en doet teveel wat anderen van jou verwachten of opleggen. Je innervoice roept al een tijdje: there is more!

Dit executive jaarprogramma is niet voor iedereen.  

  • Jij wilt stoppen met ego-driven leiderschap en in jouw Higher Self stappen, waardoor je fearless bent en je vrij voelt als leider.
  • Je zoekt naar systeemwetenschappelijke leiderschap interventies, waardoor je de boel moeiteloos in beweging krijgt.
  • Je weet dat het reëel is om het onmogelijke mogelijk te maken en keiharde resultaten te creëren.

Er is geen ander executive leiderschapsprogramma waar spiritualiteit en wetenschap op het gebied van systeemdenken, organisatiepsychologie en complexe groepsdynamica worden gecombineerd. Zodat jij niet alleen voluit kunt gaan maar jouw organisatie ook. 

Ik laat alleen topleiders en executive teamcoaches toe die durven deep diven en voluit willen gaan. Maak een afspraak voor meer informatie en een vrijblijvende kennismaking met Floor. Momenteel zijn er nog 2 plaatsen beschikbaar.

the power is here now to create magic on earth. 

“De combinatie van het ervaringsleren, het proceswerk en de verdiepende interactie met een geweldige groep, zijn een verrijking voor iedere senior leider, teamcoach of consultant. ”

Tinus Juurlink

TinusTransform