dit zeggen klanten

Fall in love with the process, results will follow.

Tinus Juurlink

TinusTransform

“ik deed mee aan de deepdive omdat ik zocht naar verdieping en exploratie en om een grote stap te maken in mijn leiderschapsontwikkeling.

Ik zie Floor als een bevlogen, passievol, niet veroordelend persoon met een sterke intuïtie en expertise voor wat er speelt en nodig is binnen een organisatie. Haar leiderschapsinterventies past ze op het juiste moment toe en ze kan een organisatie en of teamvraagstuk op lichte en praktische wijze terugbrengen tot de kern door het stellen van de juiste vragen en door haar visie.
Door dit programma ben ik nog scherper geworden in mijn opdrachtformulering. Door zelf de fasen van menselijke systemen te onderzoeken weet ik beter wat organisaties en hun teams nodig hebben. Ik maak nu inhoudelijk sterke maatwerk programma’s en mijn leiderschapsinterventies zijn vrijer. Ik hoef minder ‘hard’ te werken. Dit alles bij elkaar opgeteld maakt dat de organisaties en teams waarvoor ik werk waardevolle resultaten halen, meer zelfsturend opereren en er gedragsverandering heeft plaatsgevonden.
De combinatie van het ervaringsleren, het proceswerk en de verdiepende interactie met een geweldige groep, zijn een verrijking voor iedere leider, teamcoach of consultant. Ik beveel dit programma van harte aan aan leiders die organisatiesystemen van binnenuit willen verbeteren.
Hoe heerlijk, ik ervaar meer vrijheid en ruimte om te doen wat ik fantastisch vind!

Karin (53)

Directeur van een gerenommeerde opleiding voor intern begeleiders en consultant voor besturen in het onderwijs

“ik voel me nu vrij in mijn leiderschapsrol en ben heel hard aan het groeien met mijn droombedrijf.“

Ondanks mijn jarenlange ervaring en het hoge level waar ik in opereer, lukte het mij niet om het kleine meisje in mijzelf los te laten. Het kleine meisje dat vooral tijdens lastige situaties waarin om leiderschap werd gevraagd opdook. Dit zorgde ervoor dat ik bang was moeilijke beslissingen te nemen en lang bleef piekeren, ook ’s nachts. Ik voelde me niet altijd stevig in mijn rol. Nadat ik kennis maakte met Floor’s Higher Self Leiderschapsaanpak ben ik deze principes gaan toepassen in mijn werk. Dit heeft me spiritueel opengezet. Ik voel me vrij in mijn leiderschapsrol en ben ook heel hard aan het groeien met mijn droombedrijf. Ik doe wat ik te doen heb voluit: scholen beter en mooier maken.

*Karin is niet haar werkelijke naam. Om privacy redenen wil ze graag anoniem blijven. Karin geeft zelf aan dat je contact met haar mag opnemen om vragen te stellen als je dat zou willen. Dit kan via Floor.

Marlies Ypma (48)

Organisatieadviseur en executive (team)coach voor topmanagers in de publieke sector

“in mijn coaching met floor ontdekte ik dat ik veel harder werkte dan nodig was.

Ondanks mijn stevige ervaring met dialoogbegeleiding voor bestuursraden en directieteams, mijn academische achtergrond en talloze opleidingen over cultuur en gedrag, voelde ik me diep van binnen nog niet vaardig genoeg. Achteraf wist ik vaak wel wat er aan de hand was, maar interveniëren in spannende situaties was onbekend terrein voor mij. Tot mijn grote frustratie, omdat ik wel zag waar deze topteams onderpresteerden en hoe dat onderpresteren doorsijpelde in hun organisaties. In mijn coaching met Floor ontdekte ik dat ik veel harder werkte dan nodig was. Ik ben haar Higher Self Leiderschapsaanpak gaan toepassen in mijn werk. Ik kan nu het gedrag van groepen ‘lezen’ en weet van binnenuit wat er nodig is in het hier en nu. De resultaten die ik haal met de teams die ik begeleid, maken dat directieteams dankbaar zijn om door mij gecoacht te worden en ik me eindelijk VRIJ voel in mijn leiderschap.

Jolanda Strijbos

Directeur, People Office. COO, Werkvereniging

“ik twijfel niet meer aan de waarde die ik toevoeg. wel verwonder ik me af en toe nog over het feit dat ik niet hard meer hoef te werken en ik mensen vanzelf meekrijg. ik hoeft alleen nog maar te zijn. “