DE HIGHER SELF LEADERSHIP PODCAST

 

De Higher Self Leadership Podcast van Floor Daver helpt jou als vrouwelijk leider aan de top om helemaal voluit te kunnen gaan en je compleet vrij te laten voelen. Ben jij een executive director, executive (team)coach of een ondernemer die veel met teams en groepen werkt? Speciaal voor jou legt Floor uit hoe Higher Self Leadership ervoor zorgt dat jij helemaal voluit kunt gaan in iedere context, waarbij ze een brug slaat tussen bewustzijnsontwikkeling, complexe groepsdynamica en no-nonsense tips vanuit haar praktijk als organisatiepsycholoog, executive leiderschaps,- en teamcoach en mede-eigenaar van een miljoenen business. Ontdek hoe jij vrij wordt van triggers en mensen moeiteloos meekrijgt, zonder harder te werken of bang te zijn om afgewezen te worden.

Zomer reflectie – 10

Tijdens mijn vakantie in Zuid-Frankrijk reflecteer ik op de afgelopen 10 maanden. Ik vertel wat ik heb gedaan om mijn dromen waar te maken en hoe ik het voor elkaar heb gekregen om mijn bedrijf succesvol 180 graden te draaien. Ik geef antwoord op de vraag hoe het is om een grote sprong in het diepe te maken en veel geld te investeren. Ik deel welke innerlijke barrières ik had en overwon. Kortom, deze week hoor je hoe het er bij mij de afgelopen maanden achter de schermen aan toe ging.

Op salesgesprek bij een executive team – 9

Vorige week zat ik in de geleende auto van mijn moeder en was ik – like the old days – onderweg naar een salesgesprek ergens midden in het land. Ik parkeerde de auto en liep de directiekamer in. Zo eentje met een mahoniehouten tafel waar 20 mensen aan kunnen zitten en chique leren stoelen waar je in wegzakt. Ik sprak 3 leden van de Raad van Bestuur van een organisatie met meer dan 2000 medewerkers en een half miljard omzet. In deze aflevering vertel ik hoe dit gesprek verliep en wat ik heb gedaan om de opdracht te krijgen. Ik ga deze Raad namelijk begeleiden in een bijzonder verandertraject. 

Alles over de Higher Self Leadership Intensive op 10 en 11 November – 8

In mei van dit jaar organiseerde ik de allereerste Higher Self Leadership Intensive. Speciaal voor vrouwelijke leiders aan de top die helemaal voluit willen gaan en triggervrij willen zijn in iedere context, zonder harder te werken of angst te hebben om afgewezen te worden. 

In deze aflevering vertel ik je wat we tijdens de HSL Intensive hebben gedaan, wat het de deelnemers heeft opgeleverd en wat hun reacties waren. Met een gemiddelde score >9 waren dat namelijk zeer positieve reacties zoals die van Nicole Offenberg, Executive Leiderschapscoach. 

“Ik wil de HSL Intensive aanraden aan vrouwen die ver zijn in hun persoonlijke ontwikkeling en echt met een groep de diepte in durven gaan. De begeleiding van Floor voelde warm, deskundig en ze beschikt over enorm veel expertise. We werden door haar gedragen in gelijkwaardigheid. Geen pamperen maar partnerschap, echt top!”

Zo gebruik je de kracht van de groep en creëer je magie – 7

Hoe ga je om met weerstand? Hoe zorg je ervoor dat iedereen zich gehoord voelt en hoe zet je gedoe in de groep om tot magische resultaten?

Ik geef je in deze aflevering veel tools die jij allemaal kunt inzetten om jouw groepen en teams te laten vliegen.

Ik noem de interventies die ik recent gebruikte in mijn eigen online groep als praktisch voorbeeld. 

Het is slim om een pen en notebook te pakken voordat je op play drukt.

You’re very welcome! 

Dealen met gedoe in je groep – 6

We triggeren elkaar altijd in een groep en dat leidt tot gedoe. Als leider moet je daarmee kunnen dealen, in het moment. De groep is namelijk van jou afhankelijk voor een goede flow.

Onlangs gebeurde er in de online call iets in mijn eigen groep De Deepdive. Iets wat ik niet had kunnen voorspellen. Het liep niet lekker. Er was ruis op de lijn. Er was gedoe.

Hoe merk je op dat er iets speelt in de onderstroom? Welke interventies zet je vervolgens in en hoe regel je het zo dat jouw groep van gedoe naar magie gaat?

In de Higher Self Leadership podcast van deze week geef ik je antwoord op deze vragen.

Dit zijn mijn klanten. De Deepdivers. – 5

Momenteel nemen 8 vrouwelijke topleiders deel aan De Deepdive, mijn Higher Self Leadership jaarprogramma.

Wie zijn deze vrouwen, waarom doen ze mee, wat doen we in De Deepdive en wat zijn de resultaten die deze topvrouwen halen? Ik vertel je er alles over. 

Bedrijfsgeheimen – 4

Ik run twee bedrijven. Mijn eigen coachbusiness waarin ik topvrouwen coach om helemaal voluit te gaan in hun leiderschap en onze familybusiness.

In deze aflevering vertel ik over de teamuitbreiding die ik momenteel aan het doorvoeren ben en hoe ik leiding geef aan onze miljoenenbusiness in slechts 2 uur per week. 

Secrets waarmee jouw team of groep steady blijft en mensen niet weglopen – 3

Ook op het hoogste niveau hoor ik het te vaak: Killing the leader dynamieken of teams waarbij het ene na het andere teamlid ziek wordt, wegloopt of uitvalt. Zo irritant en het kost ZO veel geld!

In deze aflevering vertel ik wat jij kunt doen om een steviger team te bouwen waarin mensen committed blijven en eigen verantwoordelijkheid nemen. Secrets die je niet uit een boek haalt.

Wat bedoel ik met Higher Self Leadership – 2

De afgelopen 2.5 jaar heb ik 11 plantmedicijn ceremonies gedaan. In een innertrip ontdekte ik de werkelijke betekenis van het woord ziel en zag ik mijn hogere zelf. Alleen luisteren als je veel innerwerk hebt gedaan en toe bent aan een volgende stap in je spirituele en bewustzijnsontwikkeling. 

Mijn verhaal – 1

Welkom bij de allereerste aflevering van de Higher Self Leadership podcast waarin ik mijn verhaal vertel. Over dat ik in Big Brother zat, mijn twee nervous breakdowns en waarom ik weigerde mensen te helpen ontslaan. Over mijn tijd bij Nederlands top 3 trainingsbureau, onze huwelijkscrisis, mijn move to Ibiza en over het succes van mijn online businesses. Kortom, veel juice!

Trailer – 0

Je bent van harte welkom om mijn podcast te luisteren als je op hoog niveau leiding geeft aan teams in organisaties. Of je bent senior coach/ consultant en jouw klanten werken veel met teams en groepen. Ik ben gespecialiseerd in groepsdynamica, systeemdenken en leiderschap nemen in groepen.

Mijn intentie met deze podcast is om jou meer vrijheid te geven in je rol als leider.  Zodat je de boel moeiteloos in beweging krijgt. Ik weet namelijk als geen ander hoe lastig het is om te dealen met complexe groepsdynamieken in organisaties. Veel plezier! 

Nieuws

Nieuws

Herken je dit? Dat je het gevoel hebt dat er veel meer in je zit dan dat eruit komt? Maar dat je niet voluit gaat in je leiderschap omdat je bang bent om het oude los te laten of voor de confrontaties met jezelf?   Ik weet er alles van. Maar ik ga het nu wel doen. Ik...

Lees meer